14 de juny del 2012

IVET JIMENEZ (FACVAC) TERCERA AL CTO CATALUNYA

IVET JIMENEZ , TERCERA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA
Exit de la canalla de l´escola d´atletisme del Facvac Valls, que aquest pasat cap de setmana van pendre part la Campionat de Catalunya, categories alevi- infantil. Les proves es van celebrar durant tot el dissabte a les pistes d´atletisme de Camp-clar. Gran comportament dels nens de l´escola d´átletsime, competint a un altissim nivell.
A destacar la medalla aconseguida per la Ivet Jimenez Perez de Tudela (FACVAC) a la prova de llançament de disc amb un millor llançament de 22,97m. L´Ivet tambe va estar present a la final de llançament de javalina  amb un millor llançament de 16,50.  A la mateixa finla de javalina, estava la Nuria Fernandez (FACVAC),que marcava un millor llançament de 14,11m., repetint les marques que l´havia portat a estar en aquest Campionat En categoria femenina tambe varem tindre la participación de la Maria Martin (FACVAC) als 80m llisos, amb uni crono final de 11¨45, a poques milessimes d´enrtar a la final, i que es va veure condicionada pel fort vent que entrava de cara.Els atletes masculins tambe van tirndre un gran paper, Jordi Rosello (FACVAC), en el seu primer any de alevi, finlaitzava en quart lloc de la final de salt amb perxa, amb un a marca de 1,90m. Loa mateixa posicio assolia el Roger Rull (FACVAC) a la prova dels 60m tanques, assolint una millor personal.
El proper cap de setmana l´escola d´atletisme del Facvac Valls, estara present al Campionat de Catalunya  categoria cadet, que es disputarà a Vic.