Cros Ciutat de Valls

31è Cros Ciutat de Valls - 23è Memorial Júlia Celma (17/11/19)

Resultats 31è Cros Ciutat de Valls

Un any més i ja ens són 31, el FACVAC Valls, juntament amb el Patronat Municipal d'Esports de Valls, organitzen el 31è Cros Ciutat de Valls - 23è Memorial Júlia Celma. L'esdeveniment es celebrarà el dia 17 de Novembre del 2019 al circuit de terra que hi ha al voltant de la pista d'atletisme de Valls.
Les curses començaran a les 10:00h del matí i finalitzaran a les 12:00h. Hi podran participar atletes nascuts a partir de l'any 2013 (categoria sub8) fins a atletes de categories veteranes (+35anys). 

En aquesta edició del 2019 mantindrem la cursa OPEN on hi podran participar atletes no federats (aquesta categoria requereix d'una inscripció diferent).

L’organització donarà trofeus als 3 primers classificats de cadascuna de les categories exceptuant la categoria veterans, que s’entregarà al primer de cada categoria (35, 40, 45,.. fins a 70). Us animem a tots a participar-hi!!!

Reglament

Les inscripcions són gratuïtes per les categories federades
Les inscripcions per la cursa open seran de 3 € per atleta inscrit. L'import de la inscripció es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal.
 
S'utilitzarà el full d'Excel que facilita l'organització per a fer les inscripcions. Una vegada omplert s'ha d'enviar al correu del FACVAC: facvac@gmail.com
El termini d'inscripció finalitza el divendres 15 de Novembre del 2019 a les 21hores. 

ATENCIÓ: les inscripcions per la cursa open es faran en una plantilla diferent.

Inscripcions per categories federades

Inscripcions per categoria OPEN

Horari

Les proves s'iniciaran a partir de les 10:00h del matí. 

Podeu descarregar-vos l'horari aquí.

Circuits
Ubicació del Cros 

El Cros Ciutat de Valls es localitza al circuit de cros, ubicat al voltant de la pista d'atletisme de Valls, dins de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Les instal·lacions on té lloc el Cros tenen serveis i dutxes. Hi ha zona gratuïta d'aparcament, a menys de 100m del circuit. 

Fotografies edició anterior (2015): Fotos Cross Valls (Manel Cardiel)

Resultats edicions anteriors


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada