Cros Ciutat de Valls

32è Cros Ciutat de Valls
24è Memorial Júlia Celma
27/11/22Un any més i ja ens són 32, el FACVAC Valls, juntament amb el Patronat Municipal d'Esports de Valls, organitzen el 32è Cros Ciutat de Valls - 24è Memorial Júlia Celma. 
L'esdeveniment es celebrarà el dia 27 de Novembre del 2022 al circuit de terra que hi ha al voltant de la pista d'atletisme de Valls.
Les curses començaran a les 9:30h del matí i finalitzaran a les 12:30h. Hi podran participar atletes nascuts a partir de l'any 2016 (categoria sub8) fins a atletes de categories veteranes (+35anys). 

En aquesta edició del 2022 mantindrem la cursa OPEN on hi podran participar atletes no federats (aquesta categoria requereix d'una inscripció diferent).

L’organització donarà trofeus als 3 primers classificats de cadascuna de les categories exceptuant la categoria veterans, que s’entregarà al primer de cada categoria (35, 40, 45,.. fins a 70). Us animem a tots a participar-hi!!!

Reglament

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes per les categories federades
El preu de la inscripció dels atletes no federats és de 4€ per les categories de Sub18 fins a màster i també pels participants de la cursa Open i de 1€ per les categories de Sub8 fins a Sub16.
 
Els atletes federats s'han d'inscriure amb el següent link a la Web de RFEA (SDP).


Els atletes no federats i cursa OPEN utilitzaràn el full d'Excel que facilita l'organització per a fer les inscripcions al següent link:


ATENCIÓ!! Heu de descarregar el full al vostre ordinador, NO S'HA D'OMPLIR ONLINE.

Una vegada descarregat i omplert s'ha d'enviar al correu del FACVAC:

facvac@gmail.com

El termini d'inscripció finalitza el dimecres 23 de Novembre del 2022 a les 24hores. 

Horari

Les proves s'iniciaran a partir de les 9:30h del matí. Us podeu descarregar els horaris aquí.Circuits
Ubicació del Cros 

El Cros Ciutat de Valls es localitza al circuit de cros, ubicat al voltant de la pista d'atletisme de Valls, dins de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs

Les instal·lacions on té lloc el Cros tenen serveis i dutxes. Hi ha zona gratuïta d'aparcament, a menys de 100m del circuit. 
Resultats edicions anteriors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada