22 de juliol del 2015

FACVAC Valls a la 24a. Diada de l'Atletisme Català

Maria Casanova recollint el guardó (Fotografia Jordi López)

Ahir, 21 de Juliol, la Monste Domingo i la Maria Casanova com a representants del club i de la nova junta, van anar a recollir el reconeixement que la Federació Catalana d'Atletisme va otorgar als clubs que compleixen 25 anys aquest 2015. Es va celebrar en el marc de la 24a. Diada de l'Atletisme Català. En aquesta diada es van premiar als Millors Atletes Catalans del 2014 i als seus entrenadors, i als Clubs campions dels diferents campionats, tant de pista coberta com d'aire lliure. També es va fer un reconeixement als jutges per a diversos mèrits.
El Club Atletisme Vilafranca i el Club Atletisme Tarragona també celebren aquest any el 25è aniversari.Tots els premiats en la Diada de l'Atletisme Català (Fotografia Jordi López)


El FACVAC Valls vol compartir aquesta distinció amb tots els socis que formen part del club o què en algun moment n'han format part, als atletes i ex-atletes, als entrenadors, i en especial a la primera junta que va decidir formar un club d'atletisme a la ciutat de Valls.
Aquest reconeixemen és per a tots vosaltres i esperem que el FACVAC Valls compleixi molts més aniversaris!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada