NOU!

TEMPORADA 2019-2020

TOT A PUNT PER L'INICI DE LA NOVA TEMPORADA 2019-2020! Començem una nova temporada i ja estem preparats! La nova temporada 201 9 -2...

Cros Ciutat de Valls

30è Cros Ciutat de Valls - 22è Memorial Júlia Celma (18/11/17)

Resultats 30è Cros Ciutat de Valls!

Un any més i ja ens són 30, el FACVAC Valls, juntament amb el Patronat Municipal d'Esports de Valls, organitzen el 30è Cros Ciutat de Valls - 22è Memorial Júlia Celma. L'esdeveniment es celebrará el dia 18 de Novembre del 2018 al circuit de terra que hi ha al voltant de la pista d'atletisme de Valls.

Les curses començaran a les 10:00h del matí i finalitzaran a les 12:00h. Hi podran participar atletes nascuts a partir de l'any 2012 (categoria sub8) fins a atletes de categories veteranes (+35anys). 

En aquesta edició del 2018 mantindrem la cursa OPEN on hi podran participar atletes no federats (aquesta categoria requereix d'una inscripció diferent).

L’organització donarà trofeus als 3 primers classificats de cadascuna de les categories exceptuant la categoria veterans, que s’entregarà al primer de cada categoria.

Reglament

Les inscripcions són gratuïtes per les categories federades
Les inscripcions per la cursa open seran de 3 € per atleta inscrit. L'import de la inscripció es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal.
 
S'utilitzarà el full d'Excel que facilita l'organització per a fer les inscripcions. Una vegada omplert s'ha d'enviar al correu del FACVAC: facvac@gmail.com
El termini d'inscripció finalitza el divendres 16 de Novembre del 2018 a les 21hores. 

ATENCIÓ: les inscripcions per la cursa open es faran en una plantilla diferent.

Inscripcions per categories federades

Inscripcions per categoria OPEN

Horari

Les proves s'iniciaran a partir de les 10:00h del matí.


Podeu descarregar-vos l'horari aquí.

Circuits
Ubicació del Cros 

El Cros Ciutat de Valls es localitza al circuit de cros, ubicat al voltant de la pista d'atletisme de Valls, dins de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Les instal·lacions on té lloc el Cros tenen serveis i dutxes. Hi ha zona gratuïta d'aparcament, a menys de 100m del circuit. 

Fotografies edició anterior (2015): Fotos Cross Valls (Manel Cardiel)

Resultats edicions anteriors


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada