NOU!

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DEL CROS DE VALLS

El dia 19 de Novembre arriba a Valls la 29ena edició del Cros de Valls - 21è Memorial Júlia Celma. A partir de les 10h del matí, atletes a p...

Cros Ciutat de Valls

29è Cros Ciutat de Valls - 21è Memorial Júlia Celma (19/11/17)Un any més, el FACVAC Valls, juntament amb el Patronat Municipal d'Esports de Valls, organitzen el 29è Cros Ciutat de Valls - 21è Memorial Júlia Celma. Se celebrará el dia 19 de Novembre del 2017 al voltant de la pista d'atletisme de Valls.

Les curses començaran a les 10:00h del matí i finalitzaran a les 12:00h. Hi podran participar atletes nascuts a partir de l'any 2012 (categoria sub8) fins a atletes de categories veteranes (+35anys). 

La novetat de l'edició del 2017 és la incorporació de la cursa OPEN on hi podran participar atletes no federats (aquesta categoria requereix d'una inscripció diferent). 

Reglament

Inscripcions

Totes les inscripcions són gratuïtes.
S'utilitzarà el full d'Excel que facilita l'organització per a fer les inscripcions. Una vegada omplert s'ha d'enviar al correu del FACVAC: facvac@gmail.com
El termini d'inscripció finalitza el divendres 17 de Novembre del 2017 a les 21hores. 

ATENCIÓ: Donat que enguany hi ha la categoria OPEN, les inscripcions per aquesta cursa es faran en una plantilla diferent.

Inscripciones per categories federades

Inscripcions per categoria OPEN


Horari 

Les proves s'iniciaran a partir de les 10:00h del matí. En breu, actualitzarem l'horari complert, que no diferirà molt del realitzat l'any passat.


Descarrega't l'horari

Circuits 
Ubicació del Cros 

El Cros Ciutat de Valls es localitza al circuit de cros, ubicat al voltant de la pista d'atletisme de Valls, dins de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Les instal·lacions on té lloc el Cros tenen serveis i dutxes. Hi ha zona gratuïta d'aparcament, a menys de 100m del circuit. 

Fotografies edició anterior (2015): Fotos Cross Valls (Manel Cardiel)

Resultats edicions anteriors


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada