16 d’octubre del 2007

RESULTATS 14/OCTUBRE/2007

II CURSA MUNTANYA TIVISSA


Segona edició d´una cursa de muntanya de Tivissa i exit d´organització. Els mes de 300 participants d´aquesta nova edicio de la cursa de muntanya de Tivisa no oblidaran aquesta cursa. Una organitzacio modelica, amb un circuit perfectament senyalitzat, avituallament complerts i multitud de voluntaris que al llarg de tot el recorregut van vigilar pel perfecte desenvolupamenrt de la cursa. A la arrivada els esperava als corredors una explendida botifarrada apart d´una bossa de records de les mes complertes que s´han vist. La prova inclosa a la Liga Catalana de curses de muntanya, presentava algunes variacions respecte de la edicio anterior. La distancia a recorrer pels participants era de 22, 7 km amb un desnivell positiu de 1630m. El recorregut era Tivissa-Collet del Tormo de la Margarida-Pujada de la LLena-Monegrets-Sant Blai-Coll del Ventall-Barranc dels Fogassos-Serra de la Creu-Monetze-Baixada de la Foig per la Garita-Passeig de la Foig.

La cursa presentava dos parts diferenciades: una primera part poc tecnica, per pistes i corriols, i una segona part molt tecnica, amb trams força complicats i perillosos. A la cursa va pendre part el Xavi Garcia (JOMA SPORT) que es va mantindre amb els grup capdevanters fins a meitat de la cursa, El pas de per la serra de la creu va condicionar l´evolucio de la cursa. L´humitat feia que les roques rellisquessim moltissim, i on mantindre l´equilibri fos complicat, i sols els atletes mes tecnics i habituats a aquestes tipos de curses anessim agafan distancia respecte de la resta. Un cop superada la part mes tecnica, els corredors van tindre que fer front a una espectacular descens per l´ espenegall (tartera). En aquests trams tecnics el Xavi Garcia es va veure superat per mitja dotzena de corredors. Del final de la tartera fins a la linea d ´arrivada poc mes de 5 quilometres, novament per pistes i senders on va tornar a recuperar les posicions perdudes. Finalment va entrar en 5é lloc amb un temps de 2h06´, a mes de 8 minuts del vencedor de la proba l´atleta d Igualada Albert Ferrer 1h58´. La cursa van comptar amb la participacíó de tambe atleta d´Alió Jaume Duran 2h46´, i una bona representacio de atletes del Grup Atletic, Diego cañamero 2h48´, Josep Mª Batalla 2h54´, Paco Fisico 3h15´, Joan Andreu Català 3h24´.CAMPIONAT CATALUNYA 10 KM RUTA (RUBI)


Aquest diumenge s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut i Veterans de 10 quilòmetres en ruta en el marc de la XIXa Cursa de Fons a Sant Muç, organitzat per la Unió Atlètica de Rubí, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat. Mes de 600 atletes van recorrer un circuit urbà molt pla, fins al quilometre 6. A partir d´aquí els corredors agafan el cami cap a l´ermita de Sant Muç. Un tram de 1,5 quilometre amb un parells de fortes pujades. Donar el tomb a l´ermita, i enfilar pel mateix cami, ara en un rapid descencs que portar als corredors fins al a linea d ´arrivada. Pol Guillen (FCB) i Meritxell Calduch (FCB) es van proclamat Campions de Catalunya amb un temps de 30”54 i 36”22 respectivament. L´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA), va pendre part en aquesta cursa amb un bon resultat personal assolint el 221é lloc amb un temps de 45´45¨. Les sensacions en cursa li fan tindre bones espectatives de cara a la disputar el proper cap de setmana de la Mitja Marato de Mollerusa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada