25 de desembre del 2007

RESULTATS 15 i 16 DESEMBRE

XII TROFEU NADAL, REUS 15-12-2007

Les pistes d´atletisme del CN Reus Ploms van ser l´escenari per a una nova edicio del Trofeu de Nadal de atletisme. Una edició en la cual va se molt present el que havia sigut entrenador de l´entitat Quim Ras, mort el cap de setmana anterior.

Alguns dels atletes que entrenan a les pistes d´atletisme del Fornas, van ser-hi present , i amb molt bons resultats. En la prova de llançament de martell, la Lidia Pons (ISS Hospitalet) va finalitzar en primer lloc ,amb un millor llençament de 49,13, molt de damunt de les seves rivals En la mateix prova la atleta Gemma Terradas (FACVAC) va batre el record del club amb uns fantastics 32,42. , per darrera l´atleta de l´espluga Meritxell Roman (CAE), llençava fins al 31:42m.

Tambe van ser present les dues germanes vallenques Berta i Maria Casanova. Les dues prenian part a la prova dels 100m llisos. La Berta Casanova (FACVAC), fa la seva millor marca pesonal amb un crono de 8,93. Per contral la Maria Casanova (FACVAC) no va poder pendre part al resentir-se de la seva lessio.

XXIX CROSS CAMBRILS, 16-12-2007

El gran estat de forma dels atletes del FACVAC demostrat el passat cap de setmana a Valls. S´ha vist confirmat aquest diumenge a Cambrils. En una matinal molt freda que ha resta molta participació, els atletes del FACVAC es van adaptar perfectament al exigent circuit de la riera de Cambrils.

En categoría senior masculi, primer podi per l´Ivet Martinez (FACVAC) que va mantindre un interesant duel amb el guanyador de la categoría promesa., el seu temps final de 39:14. En categoría senior femeni nova victoria per la Marta Galimany (CE Universitari), 13:47 unes de les atletes en millor estat de forma de la provincia, i que ha estat seleccionada per participar a la Sant Silveste Internacional que es celebrara a Madrid el proper 31 de Desembre, proba a la tan sols tenen acces 100 atltetes.

L´atleta Abderrahim Jalal (FACVAC) va ocupar un meritori tercer lloc amb un temps de 21:37. i sembla que es va recuperant de les seves molesties. Els atltetes juvenils van ocupar els ods primersllocs del podi. El vallenc Eloi Borras (FACVAC) ocupava el premier lloc amb un temps de 20:58, i en segon lloc el Joan Mateu (CAE), amb un crono de 21:28. Bones expectativas per als nostres atletes de cara al Cross Vila d´Ascó de la propera setmana.

41é CROSS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS

Aquest diumenge es va celebrat l'edició quaranta-una del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, Les provers es van desenvolupar a les instal.lacions esportives de Granollers. L´edicio d´enguany la presencia d´atltes estranjers ha sigue escasa, el que ha permes que els atletes catalans siguessin els dominadors de les curses. L´atleta gallec Manuel Penas (Chapin Jérez) ha estat el guanyadors absoluts., per devant de Reyes Estévez (Nike Running) al que va vencer al ultim sprint.. En categoria femenina, Jacqueline Martín, (FCB) ha estat la més ràpida, seguida de la manresana i companya de club Meritxell Calduch (FCB) . La representació del FACVAC estava ben coberta amb els dos atletes amb millor forma del club. Ramon Gasull (FCB) i el Xavi Garcia (Joma ).Encara que corrien en categories diferentes , van estar tota la cursa junts, lluitant en un grup intermig. Aquest fet els va permetrer avança a corredors que en temporades anterios haguessin anant per devant seu. Finalment van ocupar els locs 15 é i 16é de la general amb el mateix temps de 32:39. El Ramon Gasull (FCB) per la seva banda va ocupar el 2º lloc de la seva categoría.

CROSS DE VILARODONA-FASE CROSS COMARCAL

Dintre de la fase comarcal del Jocs escolars , es va disputar la segona de les curses. Despres del Cross de Valls, el poble de Vilarodona va rebre a els pocs participant que s´havien presentat. Poc mes de 60 atletes provinents dels clubs i col.legis de l´alt Camp, van disputar les diferents curses. Gran actuacio dels atletes de EA-FACVAC, que amb mes de 19 atletes va assolir diversos podis. (S´adjunta resultats en Excel)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada