19 de març del 2008

MITJA MARATO DE LISBOA

18 MITJA MARATO DE LISBOA

Sortir a correr a una cursa de tanta importancia com es la mitja Marato de Lisboa al costat de figures mundials de l´atltetisme es el que va poder gaudir alguns dels nostres atltetes. La participacio amb mes de 30000 corredors paralitza una ciutat que viu questa cursa amb una gran passio La mitja esta considerada una de les mes rapides del mon, i aquest any contava amb la presencia de Haile Gebreselasie, que intentaria batre el record del mon de la distancia.

Els atletes del FACVAC sortien amb la intencio de fer les seve marques personals en la distancia, en un circuit i en uns ritmes de carrera molt adients per fer-ho. El resultat no podia ser millor per un d´ells Just Sociats (CA MANRESA) realitzava una impressionat cursa marcan un un temp de 1h09´07¨, entran al lloc 34é de la general. Minuts despres entrava el Xavi Garcia (JOMA) que no va adaptarse be a les condicions climatologiques, i va finalitzar el 66é amb un temps de 1h12´32¨. Un altre atletes que no van tindre el seu dia van ser l´Angel Valderrama (FACVAC) i l´Ivet Martinez (FACVAC) que van entrar junts a meta en els llocs 298é i 299é amb un temps de 1h25´40¨. Força mes enrerra , arrivava l´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC) , el 2283é amb un temps de 1h49´14¨.
Alguns d´ells tindran l´oportunitat de recuperar les sensacions dintre de pocs dies a la 7 Mitja Marato de la Calçotada.


CAMPIONAT D´ESPANYA JUVENIL PISTA COBERTA

Alguns dels nostres atletes van tindre l´oportunitat de desplaçarse fins a San Sebastia, a disputar el Campionat d´Espanya de la categria juvenil en Pista Coberta. En Ricard Fernadez (FACVAC) que havia aconseguit la minima per participar , va pendre part a la cursa dels 60m tanques, fent un temps de 9¨06. Per altre banda gran actaucio del atltea esplugui Sergi Miró (CAE) que va finalitzar en quart lloc de la proba de l´exatló, realitza marca personal en 4 de les probes, i marcan finalment 3888 punts. Els seus resultats van ser: 60 metres llisos 7¨41 mp, salt de llargada 6,42 mp, llançament de pes 10.79 mp, salt d´alçada 1.72m, 60 metres tanques 8¨83 i salt amb perxa 3.90 mp.

CAMPIONAT D´ESPANYA CROSS INDIVIDUALEl parc municipal de la poblacio de Tarancon a Cuenca, va rebre al participants d´aquest campionat que tanca la temporada de Cross a nivel nacional. Excelent actuacio del corredor esplugui Ramon Gasull (FCB) que va finalitzar en 11é lloc amb un temps de 36´53¨. La seva gran actuacio va ajudar a assolir el tercer lloc a la classificacio per equips.


3 CURSA DE MUNTANYA DE VILANOVA I LA GELTRU

Tercera edició d´una cursa que no es pot considera com de muntanya, pero que presenta un recorregut força distret pel participants, amb molt de trams per camins entre vinyes i algu tram força mes complicat per molta pedra solta. Participacio del atleta Abdul Jalal (FACVAC) que va finalitzat en 11é lloc amb un temps de 37´56. A lacursa tambe varen pendre part els atletes vallencs Josep Mº Batalla (GA AAEET) , i el Xavier Batalla Perez de Tudela (GA AAEET), primer classificat de la seva categoría,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada