19 d’abril del 2010

EXIT CURSA DE BOMBERS 2010

CURSA DEL BOMBERS 2010

Cursa multitudinaria la celebrada aquest passat diumenge a Barcelona. 18000 corredors ocupaven per unes hores els centrics carrrers de la ciutat de Barcelona. Aquestes prova sota el patrocini de la multinacional Nike, es el clar exemple del boom de l´atletisme popular. Una festa de l´atletisme popular, que recorria el rapidissim circuit de 10 km. Els atletes professionals tambe es van volem afegir en aquesta gran festa, assolint le guanyador de la cursa, la segona millor marca mundia sobre 10km en ruta amb 28. .
El FACVAC va estar present amb 5 atletes que van realitzar unes molt bones marques sobre la distancia. Destaca le gran paper del Xavi Garcia (FACVAC) 15é amb 31´54¨ . La resta de representats del FACVA van van estar a un gran nivell assolint molt bones marques: Pere Josep Lopez (FACVAC) 480é lloc amb 38´18¨, Raul Santo (FACVAC), 180é amb 41´04¨, Marc Guasch (FACVAC) 41´20¨, Ruben Otero (FACVAC) 41´18¨ i Laura Bascuñana (FACVAC) 5878é amb 50´23¨.
Aquest proper cap de setmana torna a haber-hi gran activitt per part dels atletes del FACVACi FACVAC ATLETES DE MUNTANYA, amb la seva participacio a la cursa de la Llagosta, a la Mitja Marato de la Garrotxa i a la cursa de muntanya de Xerta