7 de juliol del 2010

CTO ESPANYA JUNIOR SORT DIVERSA PEL FACVAC

SORT DIVERSA AL CAMPIONAT D´ESPANYA JUNIOR  PEL FACVAC.
La poblacio de Castello, ha sigut aquest any la seu del Cto d´Espanya d´atletisme en categoria junior. El FACVAC es desplaçava fins a Castello, amb dos atletes, el Sergi Miro, al salt de llargada i la Maria Casanova als 100 i 200 metres. Lamentablement pels interesos de la Maria durant l´escalfament de la prova es va resentir de les molesties, que les ultims dies l´havian impedit l´entrenar. Aixó li va obligar a abandonar les dues proves en les quals havia aconseguit les minimes. Tot i aquest entrebanc, destacar les marques assolides per laMaria aquesta temporada que li ha permet rebaixar les seves marques personals als 100 i 200m.
El Sergi tambe prenia part a la final de salt de llargada amb molesties al tendo, pero va saber sobreposarse a aquestes molesties, per assoli el 5é lloc de la final i superar la seva marca personal,, deixant-la en 6,84m.
Per altra banda a Amposta es va disputar el Campionat de Catalunya juvenil , amb la presencia de Pol Olive, que si ve no disposava de  les millors marques, va plantejar la competicio com a repte per superar le seves marques a la prova. I realmente ho va aconseguint , superant per dos cops la seva marca personal.  En primer lloc va superar els 1,56m pe superar poc despres la barrera del 1,60, assolint una marca de 1,61m.
Al llarf d´aquesta setmana, diferent atletes del FACVAC, participaran al Cto de Catalunya Absolut que es celebrar el dies 6/7 d Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada