8 de setembre del 2010

3º JORNADA DE MINIATLETISME


ULTIMS PREPARATIUS DE LA 3ª JORNADA DE MINIATLETISME

Amb l´inici de la nova temporada de l´Escola d´Atletisme, el FACVAC ultima els preparatius de la jornada de miniatletisme, que enguany arriva a la seva tercera edició. Aquest any la jornada ha camviat les dates, pasant dels mes de Maig al mes de Setembre. La jornada es celebrarà el proper dissabte 18 de Setembre, a partir de les 10h del mati a les Pistes d´atletisme del Fornás. La jornada de miniatletisme esta organitzada per l´escola d´atletisme del FACVAC, i compta amb el suport del Patronat municipal d´esport de Valls.

La 3ª Jornada de Miniatletisme, esta dirigida per a nens i nenes a partir dels 5 any. Durant la durada de la jornada, els nens i nenes aniran aprenent les diferents especialitats del atletisme , sota el controls i amb les explicacions dels tecnics de l´escola d´Atletisme del FACVAC. La participacio de les darrers edicions ha estat al voltant dels 150 nens al llarg del mati.

Durant la jornada es fara sorteig de material esportiu del FACVAC, així com a tots les assistent podran gaudir de una petit esmorzar de coca amb xocolata.

Aquesta jornada, forma part del projecte “Atletisme Jove 2011” que el FACVAC estan duent a terme amb la col.laboracio d´altres clubs atletisme, centres educatius i administració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada