9 de novembre del 2010

INICI DE LA TEMPORADA DEL CROSS DEL FACVAC

Inici de la temporada de Cross a Vilaseca

El 28é Cross de Vilaseca ha donat un any mes, el tret de sortida de la temporada de Cross, pels atletes del FACVAC. L´expedició del FACVAC es presentava  en aquesta ocasio amb meys corredors, sobretot dels mes grans. Els nens de l´escola d´atletisme , uns 20 van pendre part a les diferents curses, segons la seva categoria. En alguns casos aquest cross era el debut en la competició. Els atletes del FACVAC han demostrant moltes ganes de fer un bon paper,  pero sobretot, ganes de passar un mati divertit.  Al cross tambe presencia dels veterans del club, amb l´Hector Calvo (FACVAC) i el Joan Carles Purcalla (FACVAC). Fantastic paper del Hector que va aconseguir finlaitzar entre els 10 primers. Per la seva part el Joan Carles, tot i les molestis que arrosega va finalitzar la lloc 35, lluny de les seves marques en aquest cross.
Destacar la gran participacio de la vallenca Marta Galimany (ISS Hospitalet), que va finalitzar la seva cursa en segon lloc del podi,  La Marta es troba aquest inici de temporada en un gran estat de forma, i aquesta nova temporada pot donar al esport femeni vallenc grans alegries.
Un altre atleta del FACVAC que va iniciar la temporda de cross, ha sigut el Jordi Toda (FACVAC) que va aprofitar per anar fins a Jaen, per a disputar un dels crossos historics a nivell nacional.  El XXVcross del aceite a Torredonjimeno. Bona cursa del Jordi de menys a mes, que va aconseguir finalitzar al 17 lloc de la general.