12 de gener del 2011

ELS JUVENIL DEL FACVAC AL CONTROL DE SABADELL

INICI DE LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA PELS ATLETES DEL FACVAC

Despres de les festes nadalenques tornan les competicions atletiques. Curses de fons con la multitudinaria mitja marato de Sitges, o proves molt mes especialitzades com les celebrades durant tot el cap de setmana a Sabadell. La nova pista coberta de Sabadell a sigut escenari durant tot el cap de setmana de controls en categoria cadet-juvenil-juniors i del Campionat de Catalunya de clubs. A-B.
Presencia de dos joves atletes del FACVAC als controls juvenils, i debut en competicions de pista coberta aquesta temporada. Els dos atletes vallenc van pendre part a la cursa de 60m llisos i la llançament de pes.   A la primera de les proves on van pendre part, els 60m llisos els dos atletes van ben uns bons resultats , tot que es van veure una mica impresionats per la seva primera competicio en pista coberta i amb una instal-lacio molt espectacular i amb molt de public. Els resultats del dos atletes del FACVAC van ser. 60m llisos: Oriol Moreno (FACVAC) 7¨96, Didac Amoros (FACVAC) 8¨94. A la prova del llançament de pes: Didac Amoros (FACVAC) 8,89m, Oriol Moreno (FACVAC) 8,56. Els resultats obtinguts marcan un punt de partida i segons el seu tecnic en propera competicios seran millorats.
Per altra banda a les jornades de  Campionat de Catalunya de Clubs, van pendre part  , el corredor d´Alio, Xavi Garcia (AA PRATENC)  participava als 3000m llisos assolin el segon lloc d la cursa amb un temps de 8´41¨11. En categoria femenina la vallenca Marta Galimany (ISS HOSPITALET), prenia part a la cursa dels 1500m. El seu resultat final, un prometedor temps de 4´49¨38, i millor marca personal.
La propera setmana els corredors del FACVAC estaran present en diferents llocs i curses, al  quart de marató de Reus, a Vic al Cross ciutat de Vic, a la Mitja Marato de Terrassa i a la cursa de muntanya de moia.