4 de març del 2011

GRAN PARTICIPACIO DEL FACVAC A LA MITJA MARATO CAMBRILS

DESTACADA ACTUACIO DEL FACVAC A CAMBRILS
Tota l´organitzacio de la Mitja i els 10 qm de Cambrils estava en perfecte estat per rebre els corredors d´aquesta segona edició,  pero va apareixer el vent com a comvidant sorpresa i no precisamente per ajudar als corredors. Tot i l´aire la cursa va està perfectamente organitzada, i els poc mes de 1500 corredors que van finlaitzar les dues proves van sortir força satisfets. El FACVAC tornava a estar present en aquest cursa, aquest any amb una nombrosa representació fins a 14 corredors, va pendre la sortida.  La participacio mes nombrosa va ser a la cursa de 10 qm, i tambe va ser la que va portar mes exits a la representacio del FACVAC. La Marta Galimany (ISS Hospitalet) s´imposava de forma clara,i demostrant la gran primera part de la temporada que esta portant. En categoria masculina el Jordi Toda (FACVAC) es tornava a queda un altre cop a un pas del mes alt del podi. Pero demostrant la gran adaptacio a curses d´aquestes distancies. La resta de expedicio van assolir igualmente grans resultats.
10QM CAMBRILS: 2º Jordi Toda (FACVAC) 33´06¨, 27º Marta Galiany(ISS hospitalet) 37´03¨, 41º Jordi Barenys(FACVAC TRIATLO) 38´34¨, 46º Pere Josep Lopez (FACVAC) 39´07¨, 49º Ruben Otero (FACVAC) 39´20¨, 50º Albert Lopez (FACVAC) 39´35¨, 68º Jordi Tous (FACVAC) 40´47¨, 76º Marc Guasch (FACVAC) 40´52¨, 97º Marc toda (FACVAC) 41´47¨, 124º Julia olle (FACVAC) 43´32¨, 12º Jaume Marti (FACVAC) 44´58¨

MITJA MARATO: 90º David Bove (FACVAC TRIATLO) 1h27´41¨, 103º David Forn (FACVAC TRIATLO) 1h28´24¨