27 d’abril del 2011

CURSA DE MONTGAI, UNA MARAVELLA A LA NOGUERA

UNA MARAVELLA ,1ª CURSA DEL SABO A MONGAI.

Aquest passat diumenge els corredors del FACVAC ham pogut gaudir d´una maravella de cursa. El petit poble de

Montgai va rebre al poc mes de 70 corredors que vam volen recorrer els indrets que envoltan aquest poble de La Noguera. La Noguera en aquesta epoca esta molt bonica, camps de cereals amb tota la seva verdor, esquitxat pel vermell de les roselles,, i escoltat al fons pel Montsec, Les plujes del dies abans havien deixat l´ambient fresquet i els camins tous, pero sense fang. El recorregut amb una primera meitat en una tendencia a pujar fins als peus del poble de Bellmunt d´Urgell, per despres iniciar un tram de baixada per tornar a Montgai.

La cursa estava dintre dels actes de la Fira del Sabo, aixi que els participants un cop finalitzada la cursa van poder gaudir de la fira. El FACVAC va estar presenta amb el Joan Carles Purcalla (FACVAC), que habitualment correr les curses que es fan a terres lleidetanes. El Joan Carles, va recorrer els 10qm amb un temps de de 48´06. Destacar el tercer lloc aconseguit pel corredor d´Alcover, Andreu Padreny (CC Alcover), amb 38´38¨ i del 17é lloc del Ramon Solé Pamies (CA Esplugui) 44´26¨ que li va valdre pujar al podi de la seva categoria.

El proper cap de setmana les corrredors del FACVAC continuaran amb una nombrosa participacio a diferents proves. A destacar la Cursa de l´ermita de Sant Josep a Montblanc, una cursa classica entre els corredors vallencs.