25 de maig del 2011

CURSA MUNTANYA SANTA COLOMA QUERALT

Diumenge el FACVAC MUNTANYA va estar present a la Cursa i Caminada de Muntanya de Santa Coloma de Queralt. Mes de 400 participant entre caminadors i corredors es varen aplegar per recorrer el nou circuit que l´organitzacio en havia preparat. I certament aquest nou recorregut no tenia res a veure amb l´anterior. Molta mes muntanya, trams per senderons i camins de cabra, pistes  i camins. Tot un recorregut amb molta calor, pero amb un paisatje de camps verds de cereals i l´olor de la farigola. La cursa amb un recorregut de 14 km, va permetre als corredors trobar tot tipus de terrenys, amb un recorregut molt distret i on havies de posar tots les cinc sentits. L´organitzacio de la cursa va estar fantastica, amb una bona senyalitzacio, avituallament ectt.. una cursa totalment recomanable.
El FACVAC va estar representat, pel Joan Carles Purcalla (FACVAC),i  encara que les curses de muntanya no son precisament la seva especialitt, vA poder gaudir de la cursa, i finalitzar amb molt bones sensacions. El seu temps final  1h26´52¨.