25 de gener del 2012

CAMPIONAT CATALUNYA CROSS CURT, SABADELL

CAMPIONAT CATALUNYA CROSS A SABADELL

Aquest diumenge, es va celebrar a  Sabadell, el Campionat de Catalunya de Cross curt,  i el Campionat de Catalunya Universitari. Totes les proves amb presencia d´atletes vallencs. Destacar la segona posicio de la Mart Galimany (AAC), que juntamente amb les seves companyes d´equip es van imposar al Campionat per equips.  En categoria masculina el Xavi Garcia (AA PRATENC), finalitzava al 19é lloc amb un temps de 10´56¨.  Tambe es disputava el Campiionat Universitar de Cross, amb la participació de atletes del FACVAC, pero en aquest cas, defensan les seves respectives universitats. A la cursa femenina duel de les germanes, Júlia Ollé (URV) 32´21¨ i Dolça Ollé (URV)30´38¨, en categoria masculina el vallenc Hector Calvo (UOC) 41´26¨, finalitzava al 11é lloc.
Les competicions de pista coberta tambe a Sabadell, van contar amb la participacio de la atleta vallenca Maria Casanova (AAC), al Campionat de Catalunya promesa. La Maria que va competir a la prova dels 60m llisos, va estar a punt de assolir la tercera plaça. Finalment ocupava la quarta plaça amb un temps de 8¨14.