31 de gener del 2012

FACVAC A LA CURSA DE L´OLI A BORGES BLANQUES

FACVAC, CURSA DE L´OLI A BORGES BLANQUES

Nou exit participatiu i organitzatiu al que ens tenen acostumats la gent del CA Borges Blanques. Fins hi tot el dia i la temperatura, força agradable, va ajudar a que aquesta nova edicio fos un altre exit. El voltant dels 800 corredors, van poder gaudir d´un recorregut de 10360m molt distret, amb la companyia de les oliveres. Terreny mixte amb terra i asfalt,  i amb dues meitats molt ben diferenciades, amb una meitat inicial ascendente, per continuar amb una  segona meitat força rapida. La prova va començar amb un emotiu minut  de silenci, per la  mort de una atleta del club atletsime de Santa Coloma Queralt. El FACVAC va estar presents, amb alguns dels seus atletes mes fidels a les curses que es celebran a Ponent. 30é Abdul Jalal (FACVAC) 39´18¨, 101é Pere Josep Lopez  (FACVAC) 42´14¨, 251é Albert Lopez (FACVAC) 46´29¨, i Joan Carles Purcalla (FACVAC) 52´16¨. Aquesta es la primera de les proves del circuit Lliga Championchip Ponent, la propera el 12 de Febrer amb la celebració de la Cursa i canicross de Puigverd de Lleida