1 de febrer del 2012

92é Campionat Catalunya de Cross a Mataró

92é CTO CATALUNYA CROSS ABSOLUT I PER CLUBS. MATARÓ

El passat diumege es va disputar a Mataró el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró al circuit del Camí dels Contrabandistes de la capital del maresme. Matí força fred el que han patit els corredors i els mil-lers d´espectadors que es van congregar per veure al milors especialistes catalans del camp a traves. Recorregut molt exigent, el que va permetre gaudir d´unes curses molt igualades.
Nova presencia d´atletes vallencs, que van competir tant pel titol individual com a nivell d´equips. En la cursa femenina, nova gran cursa de la vallenca Marta Galimany (AAC), que finalitzava en 5é lloc de la general i que a nivell d´equip repetian el titol aconseguit feia un a setmana a Sabadell, amb el Cto Catalunya de  Cross curt.  Tambe va pendre part la vallenca Júlia Ollé (CA TARRAGONA) que finalitzava al lloc 33é.
En categoria masculina el millor classificat va ser el Just Sociats (CA MANRESA), al 22é lloc el Xavi Garcia (AA PRATENC) i el 77é pel David Molina (FACVAC). En categoria promesa també prenia part el corredor esplugui Adrià Vila (JA SABADELL), que ocupava el tercer lloc de la cursa
Amb la disputa d´aquesta prova queda ja definits els clubs que pendran part als diferents campionats d´Espanya, tant a nivell individual, pels clubs i autonomics.