23 d’octubre del 2012

XAVI GARCIA SEGON A LA MITJA MARATO DE REUS

Matinal complicada la que eS presentava als prop de 900 corredors que preniam part a la Mitja Marato i las 10km de Reus. Les plujes a primeres hores del mati, van donar pas a una certa calma a l´hora de l´inici de la cursa. De forma puntual els 900 corredors s´ enfrontavan al recorregut d´aquest cursa.  El recorregut no es excesivamente vistos, i en cap moment fa cap al centre de la poblacio. La Mitja Marato constava de un recorregut de dues voltes. Desde el tret inicil de cursa els grans favorits a vençer, el Xavi Garcia i el Pedro Ortega, van anar imposant el seu ritme. Tota la cursa van anar plegats, controlant en tot moment la cursa. El terra lliscant per les plujes i un recorregut excevament revirat, feia prendre als corredors moltes precaucions. La victoria final va ser pel Pedro Ortega (CA Tarragona) amb el mateix temps que el Xavi Garcia (Trops Sports) 1h11´01¨. Superant en prop de 1´30¨al tercer classificat.
A la cursa de 10km bona presencia dels atletes del Facvac , que tot i estar a la fase previa de la temporada, van demostrar un bon estat de forma.. El 19é lloc Albert Marsal (Facvac) 37´12¨, 25é Albert Marcos (Facvac Triatlo) 38´33¨, 147é Julia olle (CA Tarragona) 46´43¨i el 179é Francisco Sierra (Facvac), que com ens te acostumat a les curses de muntanya ,es va classificar en primer lloc del seu grup d´edat.