30 de desembre del 2013

FACVAC VALLS, CURSES DE SANT SILVESTRE


CURSES DE SANT SILVESTRE , COM ACABAR L´ANY CORRENT
Les denominades curses de Sant Silvestre es celebran majoritariament el darrer dia del any. Pero en aquesta denominacio ja es  extensiva a moltes curses que s´aplegan al voltant de les festes nadalenques. El passat dia 26 de desembre , dia de sant esteve, es va disputa al Vendrell  la segona edicio de la Cursa de San silvestre. La prova amb una distancia de 5km es va disputar al passeig maritim de comarruga –san salvador i carrer adjacents. El fort vent que bufava a la zona no va impedir que els atletes del Facvac situessim tres atletes entre els deu primers.  Els dos primes llocs del podi van ser pel Xavi Garcia Insa 15´49¨,i el segon pel Jaume Jove 16´13¨, el seté lloc va ser pel Albert Marsal 17´45¨, 54é Oriol cardiel 20´36¨.
Aques diumenge s´ha celebrat a la poblacio de l´Hospitalet del´infant la cursa de sant silvestre. Aquí l´aire tambe a sigut protagonista, en aquest cursa de 4km que ha plegat prop de 300 corredors..Nombrosa presencia de atletes del Facvac, i de la Escola d´Atletisme, que han pogut gaudir una de les poques curses gratuites del calendari.  Els resultats dels nostres atletes han sigut, 38é David arjona 15´13¨, 41é ruben Otero 15´23¨, 62é Francisco sierra 16´38¨, 200é Delia Jiménez 21´05¨, 201é Xenia Cardiel 21´05¨, 275é Irene Morera 24´02.
A les comarques lleidatanes tambe han tingut participacio del corredors del Facvac. El Joan Carles Purcalla  es desplaçava fins  a la poblacio de Vilanona d Bellpuig , on es disputava la Marxa dels Nassos. Prova de poc mes de 5km no  competitiva, sense classificacio i on l´objectiu era pasar-ho be.
El proper dia 31, presencia d atletes del Facvac al llarg de la geografia catalana amb diferent proves. Estarem a la Cursa del Nassos a Barcelona, a la Sant silvestre de Tarragona, a la san silvestre de Reus, a la sant silvestre de montblanc , a la san silvestre de lleida i a la sant silvestre del pont de suert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada