16 de març del 2014

ESCOLA ATLETISME FACVAC, CONTROL A LLEIDA, I CTAT CATALUNYA JUVENIL I VETERA

FACVAC al Control promocio a Lleida i Ctat Catalunya juvenil i vetera

El passat cap de setmana una nombrosa expedicio de l´escola d´atletsime del Facvac  es va desplaçar fins a Lleida, per a disputar unes jornades control de promocio. Les proves es celebraven al complex esportiu de Lleida. Bons resultats del joves atletes, que van aconseguir 10 marques personals.
Per la seva banda el passat cpa de setmana es va celebrar a Sabadell, el Campionat d Catalunya en categoria juvenil i vetera. Al campionat juvenil l escola d´atletisme del Facvac Valls, va estar amb dos atletes. Amb sort disversa a les seves proves. Al Salt de alçada  l´Oriol Gatell, feia teres nuls al seu salt inicial, perdem tota opcio d´assolir millors marques. Per altre canto l sorpresa positiva, era el Unai Martines a la prova dels 400m llisos, que aconsegui una nova marca personal. Dstacar que fa escasos mesos que esta praticant aquesta especialitat, i ja s´h¨a posat entre les 10 milllors marques de Catalunya a la distancia. 53´59.
Els atletes veterans tambe han tigut el seu moment. El Facvac estava present a la prova dels 3000m, amb el David Molina, que aconseguia ocupar el 7e lloc de la prova amn un temps de 9´49¨56

Adrian Roman
39''0

mp
1000m
Oriol Cardiel
3'09''5

Maria Martin
8''1

Toni Corrales
7''6
 -1.5

Genis Fernandez
7''8
 -1.5
mp
David Jimenez
8''3
 -1.5

200m
24''8

Natalia Lazoryshyn
9''1
 -1.1

Mireia Garcia
9''3
 -1.1
mp
200m
30''5

Mitja Marato de Cambrils

Prop de 2000 corredors van poder gaudir d´un temperatura fantastica per poder passejar pels carrers i el passeig de Cambrils. La prova va englobava dues curses, una de 10km  i una mitja marato.  La mitja marato es idonea de cara a la preparacio de la marato de Barcelona. Gran resultats del notres atletes  a la distancia de 10km amb : 6e Jaume Jove 34´09¨, 15e´Albert Marsal 35´49¨, 78e Pere J. Lopez 40´2¨, 86´David Arjona 41´02¨, i 228e Francisco sierra 46´49¨. Per la seva banda a la prova de la mitja marato hem tigut la presencia de trialeta Pau Cabanes Montcusis,que finalitzava en un crono de 1h43´51