13 de juny del 2014

FACVAC VALLS, GRANS RESULTATS A LA 25Á PUJADA AL LORETO

Xavi Garcia guanyadot de la 25é Pujada al Loreto
Nou cap de setmana existos pels corredors de fons del Facvac Valls.  La cita mes nombrosa la varem tindre a una cursa classica al calendario de la Ciutat de Tarragona, com es la pujada a l´ermita del Loreto, que enguany arrivava a la seva 25ena edicio. El exigent recorregut, que portava fins a ¨l´ermita va aplegar prop de 500 corredors. La victora va ser pel corredor del Facvac Xavi Garcia 23´15, que venia de vencer la setmana anterior els 10km de Montbrio. La resta de corredors del Facvac tambe van estar  un gran nivell.  Molt bo, el 12é lloc del Ruben Otero, amb 26´35¨, i demostrant que la seva recuparació despres del Ironman es una realitat. 29ñé lloc David Arjona 28´15¨, i 110é Francisco Sierra 32´43¨.
A les comarques lleidetanes com va siguent habitua el Facvac va estar present a la Cursa de la Guineu, a la poblacio de Vilanova de Bellpuig.  La prova amb una  gran tradicio a la zona i amb una excel.lent organitzacio,  tambe ha vist com s´ha reduit el numero d´inscrits. Tot aixo, uns 300 corredors van pendre la sortida a  una  de les dues curses 5km i 10km. El Facvac  va estar presenta mb el Joan Carles Purcalla, que tot i unes petites molesties, va completar el recorregut de 10km en un temps de 49´43¨.  Rebaixant en mes d´un minut la marca que tenia de l´any anterior.

Aquest proper cap de setmana, la cita amb molts del corredors locals sera amb la Pujada a Miramar.