6 d’octubre del 2014

XAVI GARCIA GUANYADOR CURSA DEL CARAGOL A LINYOLA

La poblacio de Linyola, va viure el passat cap de setmana una nova edicio de la Cursa del Caragol i de la caminada popular. La cursa que enguany arrivava a la sisena edicio va aplegar al voltant dels 250 corredors, mes prop de 200 caminadors. La prova organitzada pel Centre Excursionista de Linyola, esta inclosa a la Lliga  Ponent. La sortida de la prova es donava a les 10h del mati, els corredors van haver de fer front a un recorregut de 10km per amplis camins que van trobar força enfangats i amb molt de tolls, degut a les fortes plujes que per la nit havien catgut sobre la comarca del Pla d´ Urgell.
El guanyador de la prova ha estat l´atleta vallenc Xavi Garcia  (FACVAC), amb un temps de 33´38¨, amb un minut d´aventatje sobre l´atlet local alexandre Tassies (CE Linyola) i del tercer classificat Carlos Casero (Running Rios) 35´03¨. En categoria femenina la victoria a estat per la Rosamari Carulla (CE La Guineu) 39´48¨, per devant de l´atleta local Gemma Bonjorn, i de la Noemi Aumedes. En la cursa feminina va pendre part la atleta vallenca Mar Bonet Gils.
Es dona el fet que es repetia el podi de l´any passat tant en categoria masculiuna com femenina.Remarcar que el Xavi Garcia porta amb aquesta ja quatre victories en aquesta prova.

Una gran festa atletica la que es viure a Linyola, i que donara pas el proper cap de setmana a una nova prova de la lliga  Ponent amb la disputa de la Cursa de l´aeroport d´Alguaire.