13 de juny del 2015

FACVAC VALLS PRIMERA JORNADA TERRITORIAL A AMPOSTA

FACVAC VALLS , LA TERRITORIAL D´AMPOSTA
Primera de les jornades de les tres que consta el Territorial, i que es va disputar a les pistes d´atletisme d´Amposta. La reprensentacio de la Escola d´atletsme del Facvac va tornar  amb 4 campionats territorials i un tercer lloc.
Aleix Vives en aleví masculí i Claudia Vives en aleví femení, a la prova de 2000 metres, no van donar cap opció a la resta d’atletes, imposant el seu ritme des de el tret de sortida i aconseguint el primer lloc del campionat territorial.
L’Aran Masqué en la mateixa prova va finalitzar en tercer lloc aconseguint pujar al podi.
El Roger Martinez en el salt de llargada també va guanyar el campionat en un concurs molt disputat que es va resoldre en l'últim salt.
El relleu 4x60 metres del Facvac en una gran cursa dels 4 rellevistes, Aleix Vives-Quim Torrell-Roger Martinez-Quim Gonzalez i bona compenetració en els canvis va guanyar amb claredat per davant la resta de clubs.

Aleix Vives
7'04''05

5
Quim Gonzalez
7'42''40
mp
12
Daniel Magaña
9'57''59

FACVAC
37''08
mp
Aleix Vives
Aleví femení
2000 metres
1
Clàudia Vives
7'48''55
mp
3
Aran Masqué
8'37''03

Infantil femení
600 metres
8
Xènia Cardiel
2'02''02

11
Mar Bulló
2'28''96
mp
Cadet masculí
100 metres
7
Roger Rull
12''93   -2.9

100 metres
3sf3
Roger Rull
12''47  +1.0
mp
3000 metres
6
Jordi Bulló
11'31''11
mp

La propera prova del Territorial es celebrara a Valls, sota l´organitzacio del Facva Valls, el proper dia 9 de Maig a les Pistes d´Atletisme del Fornas.