8 d’abril de 2008

RAMON GASULL CAMPIO CATALUNYA 10.000M

RAMON GASULL CAMPIO CATALUNYA 10000M

Despres de una temporada d´hivern de pista coberta on no havian acabat de sortir els resultats, l´atleta esplugui Ramon Gasull (FC Barcelona) va deixar sortir tot el seu potencial i es va proclamar campio de Catalunya dels 10000m. La cursa que es va disputar a l´estadi Municipal d´Olot, va ser molt tactica. Els corredors van optar per especular els 6 primers quilometres, amb uns ritmes força lents. El pas del primers 5qm a 16:23 , el grup era força gran i cap atlteta volia pendre l´iniciativa. La segona part de la cursa , va se un altre historia, el grup es va començar a estirar i els favorits van imposar un ritme frenetic. En aquesta situacio el Ramon Gasull va saber aprofitar les seves posibilitats i va aguantar un ultim quilometre d´ infart, que es va correr a 2´48¨. El seu temps final va ser 31´43¨30. El podi el van completar el Jaume Leiva (CE Terrassa) i Marcos Sanza (CAV Andorra).

CAMPIONAT TERRITORIAL DE PROVES COMBINADES

Es va disputar a Cambrils el Campionats Territorials de proves combinades, amb presencia i victoria dels nostres atletes. En categoria cadet femini presencia de la Berta Casanova (FACVAC), que esta demostrant una bona adaptacio per aquest tipus de proves. La seva puntuacio final va ser de 2295 puntos situant-se en el quart lloc de la classificacio. Les seves marques a les diferernts proves van ser : 100m tanques 17¨6 , salt d´alçada 1m18, llançament de pes 6m48, salt de llargada 4m 53, Jabalina 13m04, 100 metres llisos 13¨8 .

En categoría juvenil masculi , el atleta Sergio Miro (CAE) es va proclamar Campió Territorial amb una puntuacio de 4416 punts. Els seus resultats va ser : Jabalina 32m66, Salt amb perxa 3m80, llançament disc 30m40, 100m tanques 15¨5 , Salt d´alçada 1m53, 100 metres llisos 11¨3 , salt de llargada 6m32 , i llançament de pes 9m76.

CURSA BOMBERS BARCELONA

Mes de 14000 corredors van pendre part en aquesta cursa, que cada any bat records de participacio. El carrers de Barcelona van ser ocupats per unes hores per una marea de corredors uniformats. Unes de les caracteristiques d´aquesta cursa es que el numero de particpant va impres amb la mateixa samarreta. Els homes en color vermell i les dones amb color groc. Cursa on com cada any tenim presencia d´atletes del FACVAC. Aquest any debutava a la distancia la Montse Padró (FACVAC), amb l´intencio de finalitzar la prova i gaudir de l´ambient. El seu temps final va ser de 1:00:38. En categoría masculina bona cursa del Xavi Borras (FACVAC) que va recorrer els 10qm en un temps de 43:25.

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

La participacio vallenca als Campionats de Catalunya universitari van ser un exit. Als 1500m victoria de la Marta Galimany (CEU) 5´04¨01 que va imposar clarament a la resta de participants. L´altre representant va ser la Silvia Batalla (FACVAC) que va pendre part en dues proves. Als 100m llisos va finalitzar en 6 lloc amb un temps de 14¨05. Al salt de llargada va fer un millor salt de 4m70, finalitzant en 4 lloc. Les proves van esta marcades pel fort vent, que va condicionar algunes proves.

Aquest cap de setmana el FACVAC conjuntament amb el CA esplugui i el CA Cambrils disputaran a les pistes d´atletisme del Prat la primera de la jornades de lliga catalana de clubs., tant en categoría masculina com femenina. La seguent jornada es disputara a les Pistes de Cambrils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada