24 de novembre del 2009

XAVI GARCIA GUANYA I CURSA DE L´ESTANY

XAVI GARCIA (FACVAC) GUANYA LA CURSA DE L’ESTANY D’IVARS

El passat diumenge 22 de novembre una delegació dels atletes de fons del FACVAC formada per Xarvi Garcia, Raúl Santó, Marc Guasch i Joan Carles Purcalla, va participar en la primera crsa de l’Estany d’Ivars d’Urgell. La jornada atlètica va estar marcada per un gran ambient i una molt bona organització i es va dividir en dues curses, una de 5.3km i l’altra de 10.3km.

En la cursa de 10 kilòmetres, l’atleta del FACVAC Xavi Garcia va aconseguir la victòria de manera molt clara en una cursa que va fer servir com a test per la pròxima Mitja Marató de Tarragona que es disputarà el pròxim diumenge 29 de novembre. Molt bones sensacions per l’atleta d’Alió que cobrir de manera còmoda els 10.3 km de cursa en una bons 34’13”, tot just una setmana abans de disputar la Mitja Marató. En la mateixa cursa, molt bona actuació de Marc Guasch (FACVAC) que va aconseguir la 54a posició amb un temps de 43’45”. Per la seva banda, Joan Carles Purcalla (FACVAC) va aconseguir la 92a posició amb un temps de 45’41”.

La cursa de 5km va comptar amb la participació de Raúl Santó (FACVAC) que va tenir una gran actuació aconseguint la 8a posició de la general i la 3a en categoria sènior amb un temps de 20’46”. L’atleta del FACVAC, que va anar remuntant posicions fins apropar-se molt al cap de cursa, valorava molt positivament la seva actuació, que li servirà de test de cara a la pròxima cursa de 5km que ha de disputar a finals d’anys a Lloret de Mar.

La pròxima competició del grup de fons del FACVAC serà la Mitja Marató de Tarragona del pròxim diumege 29 de novembre on es preveu la participació d’un gran grup d’atletes vallencs