18 de desembre del 2009

FACVAC ATLETES DE MUNTANYA A LA CURSA DE LA RIERA DE GAIÀ

DESTACAT PAPER DEL FACVAC A LA CURSA DE MUNTANYA DE LA RIERA DE GAIÀ

Gèlida jornada la del passat diumenge 13 de desembre a la cursa de Muntanya de la Riera de Gaià, on la pluja, el fred i el fang van marcar la duresa de la competició.

Els atletes del FACVAC ATLETES DE MUNTANYA van tenir un paper destacat tot i la accidentada actuació. Jaume Jové (FACVAC) que va caure al quilòmetre 2 de la cursa, va poder acabar en la 9a posició final. Abdul Jalal (FACVAC) ue també va patir una estrepitosa caiguda va aconseguir acabar en la 16 posició. Ivet Martínez (FACVAC) va acabar en la 38 posició. Marc Guasch (FACVAC) que també va ser víctima del fang i va patir una altra caiguda va poder acabar la cursa en la 107a posició, mentre que Ruben Otero (FACVAC) va acabar en el 145e lloc de la general.

Tot i les caigudes sofertes pels atlets del FACVAC, el balanç de l’actuació és positiu, tot i que Jaume Jové encara es trobi afectat per la lesió al turmell sofert en la caiguda.