18 de febrer del 2010

EQUIP CROSS FACVAC CAP A HARO


EL FACVAC CLASSIFICAT PEL CAMPONAT D´ ESPANYA CROSS

Finalment l´equip de cross del FACVAC tornara a estar per segon cop a una fase final del Campionat d´ Espanya de Cross. El FACVAC que despres del Campionat de Catalunya de Cross de Canovelleso , ocupava la plaça de primer equip reserva , es va verure beneficiat per la renuncia per part del CA Montornes. D´aquesta forma el FACVAC repetirá le gesta aconseguida l´any passat. Es dona la circunstancia que el FACVAC será l´unic equip de les comarques tarragonines present en aquest campionat. I será un dels pocs equips present en aquest campionat que no comptara amb cap mena d´ajut o subvencio de les institucions locals o provincials, ara que s´esta fomentant tant la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani.

El Campionat d´espanya de cross es celebrara al proper diumenge dia 21 de Febrer a la localitat de Haro. L´equip de Cross de FACVAC pendre part a la prova de Cross Curt. L´objectiu de l´expedicio vallenca es millorar la classifacio de l´any pasat . Els atletes que formaran l´equip que es desplaçara a Haro será: Xavi Garcia , Jaume Jove, Abderrahame Boutarhi, Jordi Toda, Angel Valderrama.

Altres atletes del FACVAC que tambe hi seran al Campionat d´espanya de Cross de Haro, seram el atleta vallenc ´Eloi Borras, que formara part de l´equip de l´Agrupacio Atletica Catalunya, i la Marta Galimany, forman part de L´Hospitalet-ISS. En total 6 atletes que habitualment entrenant a les pistes d´atletisme del Fornàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada