1 de març del 2010

EL FACVAC A SANT BOI I CROSS MOLLERUSA

CURSA DE SANT BOI 10 QM i 32é CROSS MOLLERUSA

Complicada orografia la que havia de recorrer el corredors en aquesta cursa de Sant Boi. L´inici i final de la cursa de 10 quilometres estaba situat a les les pistes d´atletisme de Sant Boi. Un recorregut amb una primera part part en baixada, amb algún que altre pujada pel mig, i una segona part part mot exigent amb prop de 3 qulimetres de pujada. Mes de 1000 corredors van pendre part en aquesta cursa que es troba inclosa a la lliga Championchip. El FACVAC va estar representat pel Raul Santó (FACVAC ) que va finalitzar la cursa amb un excel.lent 187é lloc amb un temps de 43´20¨ . El Raul es troba en plena fase de prepraracio de les curses de 10 qm dels propers mesos .

Fins a la capital del Pla d´Urgell, es van desplaçar atletes del FACVAC per participar a la 32é edicio del Cross Mollerusa. Aquest amb amb menys presencia d´atletes del FACVAC que en altres ocasions. La representacio del FACVAC va estar encapçalada per l´Abderrahim Jalal (FACVAC), que va finalitzar al 4º lloc de la classificacio general amb un temps de 24:18. Per la seva banda l´HectorCalvo (FACVAC) assoli el 7é lloc amb un temps de 26:06. A la cursa absoluta es va imposar l´atleta de l´espluga de Francoli: Adrià Vila.