26 d’abril del 2010

BONS RESULTATS DELS ATLETES FONS DEL FACVAC

INTENS CAP DE SETMANA DEL ATLETES DE FONS DEL FACVAC

El darrer cap de setmana del mes de Abril  es un dels mes densos en quant a celebracions de proves atletiques. El calendari a Catalunya presentava mes de 12 curses. Aquest gran numero de proves tambe ha estat un costant per part dels atletes de fons del FACVAC, que han estat present en un total de 4 proves de ruta.
La representacio del FACVAC començava amb el Raul Santo (FACVAC), que prenia part a la primera edicio de la Cursa nocturna de L´Hospitalet. La cursa que es va disputar el disabte a les 21h, tenia com a sortida els carrers al voltant de l´IKEA Hospitalet. La cursa constava de dues voltes a un circuit de 5 qm,  fins a completar els 10 km. La participacio al voltant de 1500 atletes, que van voler gaudir d´una nova cursa en un horari atipic. Tot i la bona organitzacio la cursa va patir algun problemes a nivell de transit, amb corredors  corrent entre cotxes i el pas per alguns carrers amb poca il.luminacio, que dificultava una mica el correr normal dels corredors. Per part del FACVAC, bona cursa del Raul Santó, que si be, despres de la cursa de Bombers, ja havia asolit la seva millor marca personal a la distancia de 10qm, volia aprofitar el seu bon moment de forma. Bon resultat del Raul que despres de la primera volt anava a ritme de superar la marca, peró a la segona volta, no va poder mantidre le ritme inicial, per finalitzar amb un crono de  41´59¨.

El diumenge un altre  menbre del atletes de fons del FACVAC prenia part en una altre cursa que tambe es celebrava per primer cop. Aquesta vegada es tractava de un altre cursa de 10km, pero dins de Port Aventura. Per unes hores el carrers del parc tematic, camviava la seva fisonomia de families amb nens, per corredors. Prop de 900 corredors van pendre la sortida amb un recorregut molt dur, ple de pujades i baixades pero molt espectacular i sobretot diferent. Aquí la representacio del FACVAC va ser le Ruben Otero, que tambe la setmana abans havia pres part a la cursa del Bombers. Aquest cop no va poder fer una gran marca, pero  va defensar molt be, les seves forçes en un circuit molt exigent, finalitzant la lloc 225, amb un temps de 45´51¨.

Fins a Lleida es va desplaçar un altre corredor del FACVAC. En aquest cas per disputar la XVIII Mitja Marato de Balafia “Gran premi ciutat de Lleida”. La cursa organitzada per la AVV Balafia, realitzava una serie de activitat paraleles, com un caminada saludable ,  la fira de l´esport i la salut i una cursa popular de set quilometres.  Com va sent habitual en aquesta mitja marato poca participacio, un total de 250 corredors fan finlaitzat la mitja marato. Aquest any amb canvi de recorregut, lo que va premetre als corredors creuar el Riu Segre pel nou pont, i contemplar la modernitat del recent palau de fires i congresos de lleida. La mitja va estar marcada per la poca participacio i per una intensa calor, que va pasar factura als corredors mes lents.. Per part del FACVAC la presencia del Joan Carles Purcalla, que prenia la sortida amb molta tranquiltat, per controlar si les molesties de les darreres setmanes havia minvat. Va ser un bon entenament, en un circuit força ondulat, i exigent en alguns punts. Tot i pendre la prova com un entreno, va assolir un bon temps de 1h35´51¨, entran al lloc 128 de la general., i les mes important sense resentirse de les molesties fisiques.

Els darres atletes del FACVAC en pendre part, a un altre cursa cvan ser el Xavi Garcia i la Júlia Olle, que es van desplaçar fina a la Llagosta per pendre part a la cursa de 10 qm. Participacio de 900 corredors, en una de les curses mes rapides de Catalunya.. Excel.lent cursa del Xavi Garcia, que  tambe venia de pendre part la setmana anterior a la cursa del bombers. El Xavi fa finalitzar en 5é lloc de la general amb un temps de 32´01¨, i  too i no fer millor marca que a Barcleona, si va tindre millors sensacions. Per la seva part la Júlia Olle, va finlaitzar al 7é lloc en categira femenina amb un gran temps de 43´11¨.

El proper cap de setmana el FACVAC tindrà representacio a la Cursa de la Ermita de Sant josep a Montblanc, i el diumenge, la darrera jornada de la lliga catalana de clubs,.