6 d’abril del 2011

EL FACVAC DEMOSTRA UN GRAN NIVELL ORGANITZATIU



INTENSITAT ORGANITZATIVA LA VISCUDA PEL FACVAC
Quins dos grans caps de setmana esportius i multitudinaris ha viscut Valls, sota l´organitzacio del FACVAC. Si el diumenge 27 mes de 1000 persones entre corredors i familiars van omplir els voltants del Complex Municipal del Fornàs, per participar a la 10 Mitja Marato de la Calçotada i 3º Cursa del Calçot., amb un nou record de participació.  Aquest cap de setmana ha sigut tambe multitudinari. El dissabte tarda  el FACVAC i la FCA  organitzava la segona jornada del Campionat Territorial categories benjami-alevi-infantil-cadet. Nombrosa participació, amb mes de 150 nens i nenes de la major part dels clubs de Tarragona. Una tarda atletica on es va poder veure als futurs atletes, i on els joves atletes  vallencs, tant del FACVAC com de l´AAEET, van tindre una notable participació. La competición en aquestes categories fa una parada temporal fins al proper dia 30 de abril que es disputara la tercera jornada d´aquest Campionat.
El diumenge pel mati, es va viure la primera edicio del Duatló popular Ciutat de Valls. Un prova que la gent de la seccio del FACVAC  TRIATLO, tenia com a objectiu, la pasada temporada, i que s´ha vist finalment realitzada.  La  prova va estar organitzada pel FACVAC TRIATLO, i  USK Team,  amb el suport del PME. La participacio de la prova va estar al voltant dels 60 corredors, una cifra que ha permes valorar , la capacitat organitzativa en aquest tipus de proves. L´experiencia  i la resposta del participants ha sigut molt positiva, i les felicitacions per la bona organització ens anima   tot l´equip a continuar amb una segona edició. El futur de la prova sera en altres dates i amb un major grau de promoció de la  mateixa.
Les activitats a les Pistes d´atletisme del Fornàs, viuran aquest cap de setmana una activitat mes amb la disputa de la primera jornada de la lliga Catalana de clubs. El FACVAC estara present amb l´equip masculi, mentres que l´equip femeni ho fara en combinacio amb el CA Tarragona. Aquest sera`un any de transició amb l´incorporació de joves atletes formats a l´escola d´atletisme  del FACVAC, amb atletes ja força experimentats. L´objectiu a priori es lluitar per estar a la fase d´ascens, pero sobretot gaudir de les quatres jornades en que s´haura de fer front. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada