5 de juliol del 2011

LA VALLENCA MARIA CASANOVA BRONZE AL CAMPIONAT D´ESPANYA PROMESA


CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA
Maria Casanova, bronze al relleu de 4x100 amb l’Agrupació Atlètica Catalunya



El passat cap de setmana, 2 i 3 de juliol, s’ha celebrat l’edició numero vint-i-sis del Campionat d’Espanya Promesa a la localitat d’Andújar (Jaen). L’atleta vallenca Maria Casanova s’hi va desplaçar amb el seu club l’Agrupació Atlètica Catalunya, club amb el que el FACVAC té conveni de colaboració. La Maria estava inscrita a la prova dels 100 metres llisos i com a component del relleu 4x100 de l’AAC.

A la prova individual la Maria no va tenir gaire sort i la marca aconseguida a la semifinal 13,36 (-0,8), va quedar lluny de la seva marca de la temporada i com a conseqüència no va passar a la final.

A la prova del relleu 4 x 100, l’Agrupació Atlètica Catalunya partia com un dels equips aspirants al podi, i talment van fer bons els pronòstics i l’equip català, compost per Verónica Casado, Marian Fuentes, Maria Casanova i Cristina Ferrandis, van fer una bona cursa un bon crono final de 49,01 adjudicant-se la tercera posició i per tant la medalla de bronze, l’equip de ‘lAAC va estar precedit pel Kraff-San Sebastian (1r) i pel València Terra i Mar (2n).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada