11 d’octubre del 2011

CURSA DEL TORRO. AGRAMUNT

EL FACVAC VALLS A LA CURSA DEL TORRÓ, AGRAMUNT
Nou cap de setmana de competició pels atletes del Facvac Valls. El lloc escollit un altre vegada terres lleidatanes.  La vila d´Agramunt tornava a reunir a mes de 500 atletes de totes les edats per participar a la  22º Cursa del Torró. La cursa inclosa dintre dels actes de la tradicional Fira del Torró, permet combinar l´esport amb tots els actes de la Fira. Aixi l´organització marca l´hora d´inici del a cursa a les 11 del mati, a fi que despres de la cursa  els participants i familiars puguin passejar pels carrers i pavellons de la Fira. Desgustar els torrons de la població i d´altres productes.
La cursa del torró a tingut als darrers anys un augment important de participants. Tambe a tingut uns millores organitzatives que ha fet que cada cop segui millor valorada pels corredors. La prova consta de  dos circuits un de 10qm i un de 3,5qm.. La prova dels 10qm  es realitza quasi en la seva totalitat per camins de terra, sense gaires desnivells. Als darrers anys  la presencia dels atletes del Facvac Valls ha sigut constant, i es que per dates , va perfecte de cara a la preparacio de la Mitja Marato de Mollerusa. Aquest any la participacio del Facvac Valls, anava encapçalada pel Joan Carles Purcalla (FACVAC VALLS).  El Joan Carles, finalitzava la cursa al lloc 152é amb un temps de 47´48 ¨. Un bon registre per un atleta que es troba en plena fase de preparació , del seu primer objectiu de la temporada  com es la cursa de la Behobia-San Sebastian de mitjans de novembre.
Els atletes del Facvac Valls, continuaran competint durant les properes setmanes,  el club tindra prensencia a les curses de muntanya de Riudecanyes, a la mitja marato de Mollerusa, a la Mitja Marato de Reus.  
El grup de fons del FACVAC VALLS, començan els entrenaments, per a diferents objectius (maratons, curses resistencia, ultra trail), animar als molts corredors vallencs a apuntarse als grups d ´entrenaments , amb seguiments personalitzats. Podreu tindre mes informacio a la botiga Trops Sport, o be a la Pista d´atletisme del Fornàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada