25 d’abril del 2012

FACVAC: MAR I MUNTANYA (BARCELONA-VILANOVA D´ESCORNALBOU)

FACVAC A VILANOVA D´ESCORNALBOU  I BARCELONA

Un nou cap de setmana de competicions amb presencia de corredors del Facvac Valls. Particpacio en dues proves tant i tant diferents, per un costat una cursa de muntanya, a Vilanova d´Escornalbou i per l´altre una cursa d´asfalt, cursa Bombers a Barcelona. Diferents en quan a participacio, a Vilanova, menys de 200 corredors, a Barcelona, mes de 22000 corredors. tot i les diferencies totes tenen el mateix objectiu, que els corredors passin una bona jornada, fent allo que els agrada.
La cursa de muntaya de Vilanova d´Escornalbou, batejada con la “Vilabou”, estava inclosa en el marc de la I Fira de l’esport i el lleure del Camp de Tarragona – Firaesport. Durant els dos dies de la firas es van  realitzaran diferents activitats esportives entre les mes destacades eran la I cursa de muntanya i I caminada popular “Vilabou” i la I cursa BTT i I pedalada BTT “Vilabou”. Totes elles recorren senders inèdits de les muntanyes de la Serra del Mestral ,
La cursa de muntanya celebrava la seva primera edició, i estava inclosa al circuit de curses de muntanya del Baix Camp. Recorregut de 19km amb 1800m de desnivell acumulatun recorregut realmente exigent, amb pocs moments per poder recuperar forçes, o be per relaxar-se una mica. Continues pujades i baixades, trams molts tecnics posavan a prova les cames dels corredors. El Facvac muntanya estava present amb el Francisco Sierra, que cotinua imparable en aquest tipus de curses, i que novament es tornava a pujar al primer lloc del podi de la seva categoria. Ocupava el 80é lloc de la general ,amb un temps de 2h17´15¨, amb aquest resultat contInua al capdavant de la seva categoria al circuit de curses de muntaya. Les properes curses de muntanya on esteran present el Facvac, seran a Santa Coloma de Queralt, Montblanc i la Cursa de Muntanya de Siurana.

L´altre esdeveniment esportiu , va ser la cursa de Bombers de Barcelona, que tornava a batre records de participación. Sota la direcció  i patrocini de la multinacional esportiva NIKE. La cursa va reunir mes de 22000 corredors. I situa a la ciutat de Barcelona com una espai per celebrar proves esportives multitudinaries. Ens pocs dies ha celebrat una marato, la cursa del corte ingles i ara la cursa de bombers.  Magnifica organització, amb la dificultat que comportat controlar 22000 corredors. Sortida organitzada per calaixos en funcio de la marca acreditada. Cursa amb un circuit molt rapit on es poden fer bones marques. Tot i així correr amb tantissima gent tembe comporta una serie de limitacions , per la dificultat en agafar el ritme de cursa rápidamente. Els atletes del Facvac van realitzar unes magnifiques curses, destacar el David Molina (FACVAC), que es situava el 90é classificat amb un temps de 34´51¨, la resta de atletes del Facvac tambe completavan una molt bona participacio, 760é Pere Josep Lopez (FACVAC) 39´20¨, 811é Quim Royes (FACVAC) 39´28¨, 1567é Ruben Otero (FACVAC) 41´29¨.  La propera presencia de corredors de ruta, sera aquest dissabte a la Cursa nocturna de l´Hospitalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada