30 de maig del 2012

FACVAC TRIATLO CHALLENGE BARCELONA MARESME

FACVAC TRIATLO AL CHALLENGE BARCELONA-MARESME

Multitudinaria particpació en aquest triatlo, Challenge Barcelona-Maresme. Millers d triatletes van poder gaudir i patir d´una prova magníficamente organitzada ,amb tots les detalls. Molts voluntaris i personal de seguretat durant tota la prova. La prova constava d´un tram de 1900m de natacio, 90km de bicicleta en un recorregut de dues voltes Calella-Mataró  i un tram de cursa a peu de 21km Calella-Santa Susanna, on tambe havien de fer dues voltes.
El Facvac  Triatlo estava presenta amb dos dels seus triatletes, que afrontavan la prova amb diferents  motivacions. El Oscar Rubio (FACVAC TRIATLO) repetia distancia, despres de haver participat feia poc temps al Triatlo de la Terres de l´Ebre, l´altre triatleta  Ruben Otero (FACVAC TRIATLO), presentava dubtes despres de patir una serie de lessions que l´han impedit assolir el nivell de forma desitjat.  
El resultat del dos triatletes finalment va ser força similar, el Ruben Otero finalitzava en un temps de 5h03´17¨, aprop del seu objectiu inicial de les 5h. I el Oscar Rubio, marcava un crono de 5h11´29¨. Contents del resultats obtinguts i amb ganes de nous reptes i noves competicIons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada