8 d’agost del 2012

FRANCISCO SIERRA A LA CURSA VADEKAMES DE VANDELLOS


LA CURSA VADEKAMES DE  VANDELLOS, TOT UN EXIT

El  passat dissabte varem poder gaudir de la Cursa Vadekames a Vandellos. Sota la organitzacio del Virginia Bay Team i l´Ajuntament de Vandellós. Segona edicio d´una cursa que ha merescut l´elogi de tots les participants per la seva bona organitzacio, bona senyalització i per sujposat un entorn i paisatje espectacular. La cursa constava de dos recorreguts, un de 23km i 1500m de desnivell i un altre de 10,5km.
Recorregut realmente exigent , amb trams molts trencadors, i força tecnics en  algunes parts del mateix, sobretot a les baixedes. Terreny amb molta pedra, que dificultava la marxa del corredors, pero acompanyats d´unes magnifiques vistes de la costa.
El Facvac Muntanya va estar present amb el Francisco Sierra (FACVAC MUNTANYA), que afrontava la prova amb l´esperança de continuar sumant punts de cara a la classifiacacio de la lliga de curses de muntanya del Baix Camp. Objectiu assolit, i es que finalitzava en un temps de  3h41´49¨, i ocupant el primer lloc de la seva categoria. Amb aquest resultat el Francisco es consolida la capdevant de la classificacio de la lliga a la seva categoria M8., ocupant el 14é lloc de la classifacio absoluta.
Les properes setmanes continua l´activitat a les postres contrades, el dia 19 amb la 3º cronoescalada a la Mola, a la Torre de Fontaubella, i el dia 26 d´agost amb la cursa de Muntanya de Alforja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada