7 de setembre del 2012

FACVAC VALLS , CURSA DEL GAIG BLAU A CASTELLDANS

FACVAC A LA 1º EDICIO DE LA CURSA DEL GAIG BLAU A CASTELLDANS

Els corredors del Facvac Valls, tornavan el passat  cap de setmana a correr cap a les comarques de Lleida. Aquest cop a la comarca de les Garrigues a la Vila de Castelldans on es celebrava, dintre dels actes de les festes majors, la primera edicio de la cursa, batejada amb el nom de Cursa del Gaig Blau. La prova amb una distancia aproximada de 10km  , va tindre una escasa particpacio, al voltant dels 40 inscrits. Es donava el fet que el mateix dia es celebrava una cursa força concorreguda com la Cursa de Cervera. El recorregut de la cursa de Castelldans amb un primer kilometre molt exigent, per despres anar suavitzant el recorregut , sempre envotat de oliveres. El Facvac Valls va estar present a la cursa del Castelldans amb el Joan Carles Purcalla (FACVAC ), tot i que comançe la temporada, encara amb molesties fisiques va tindre molt millor sensacions de les que havia tingut últimament. El seu temps final va ser de 52´45¨, ocupant el 26é lloc.  Els propers dies els atletes de fons del Facvac participaran a la cursa de la diada, a la poblacio lleidatana de Termens.