30 d’octubre del 2012

FACVAC VALLS ALS 10 QM TARRAGONA


XAVI GARCIA SEGON ALS 10KM DE TARRAGONA
La climatologia ha tornat a condicionar les  curses celebrades aquest cap de setmana. Enrrera deixavam l´aigua, per haver de fer front als forts vents. Molt d´aire el que es van trobar els prop de 600 corredors que van pendre la sortida a la primera edicio del 10m de Tarragona. Recorregut molt similar al de la mitja marato de Taragona, al barri del Serrallo de Tarragona, Poligon Francoli ect. Circuit molt pla, ideal per fer bones marques, pero molt condicionat pel vent que entra normalment i que el diumenge va ser realmente fort. Nombrosa participacio d´atletes del Facvac  Valls, que no volian deixar de participar en aquesta primera edicio.
Destacar novament , tal com va fer a la mitja marato de Reus, el segon lloc aconseguit per corredor d´Alió, Xavi Garcia.  El vençedor clar de la cursa va ser per Mohamed Benbarka amb un temps de 30´46¨., a poc mes de dos minut entrava el Xavi Garcia, 32´50¨ acompanyat a pocs metres per l´atleta tarragona Pedro Ortega.  Les resta dels atletes del Facvac Valls, van demostrar  un gran estat de forma, i fins i tot van assolir fer la seva marca personal a la distancia, com va ser el cas del Ruben Otero (FACVAC TRIATLO). Els fresultats de la resta de l´expecio del Facvac Valls va ser: 2º Xavi Garcia 32´05¨, 17é Albet Marsal 37´11¨, 32é Albert Marcos (Facvac Triatlo) 38´04¨, 36é Ruben Otero (Facvac Triatlo) 38´17¨, 63é Pere Josep lopez 40´08¨,214é Francisco Sierra 45´22¨, i el darrer el 199é Joan Miquel Escoda 50´22.

Despres d´aquesta cursa la partipacio del atletes del Facvac  Valls  es concentrara a la Cursa Solidaria de Port Aventura, i la Mitja Marato de Lleida .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada