29 de gener del 2013

FACVAC VALLS PRSENTS A: BORGES, TARRAGONA, BARCELONA I VIC

FACVAC VALLS, PRESENT A BORGES ,TARRAGONA, BARCELONA I VIC
Cap de setmana amb una nombrosa participació del atletes de fons del Facvac Valls.  Cap de setmana marcat per la adversa climatologia. Si el dissabte van tenir força pluja, condionant alguns recorreguts de terra, com la cursa de l´oli de Borges o el Cross de Vic..Pel contrari el diumege, el protagonista v ser l´intes aire i la sensacio termica que van haver de patir els corredors al llarg de la geografia.
La cita mes nombrosa va ser la Marato costa Dorada, que es celebrava per primer cop per la ciutat de Tarragona. La prova constava de la marato i una cursa de 10km. En aquest cas el nostres atletes prenian par a la cursa de 10km. Molt bon resultats per tota la expedicio del Facvac, aconseguin alguns d´ells pujar la podi de les seves categories. Els resultats varem ser : 9é albert marsal 36´36¨, 32é Pere Josep Lopez 40´09¨(primer classificat del a categori M50), 49é antonio Gonzalez Manga 41´14¨, Ruben otero 41´33¨, 140é Francisco sierra 47.03¨(primer classificat de la seva categoria M60).
A les comarques lleidatanes tembe tinguerem precencia del nostres atletes. La prova la Cursa del Oli, a Borges Blanques. Prova que habitualmente hem assolit gran resultats. El recorregut força pesat de la plujes del dia abans, presentava tambe l´incovenient del vent. que acentuava la sensacio de fred. Els resultas van ser: 17é lloc pel Abdul Jalal  38´49¨, 277é Cristina Farga 47´88¨.
A Barcelona amb mil.lers de corredors, es celebrava la Cursa del Barri de sant Antoni. Prova que aquesta vegada era el campionat de catalunya de 10k. Cursa de les mes rapides del calendari catala de curses.  Gran participacio del atleta Jordi Romeu que finalitzava la cursa mb un gran crono de 36´51¨.
A Vic es va celebrar el Cross Ciutat de Vic. Dintre de la proba absoluta el Facvac Valls, va estar representat pel David Molina, que que aquest any ha estat molt present a diverses proves de cross. A Vic es celebrava tambe el Campionat de Catalunya de Cross curt per equips.