5 de febrer del 2013

FACVAC A LA MITJA DE GRANOLLERS

FACVAC VALLS A LA MITJA MARATO DE GRANOLLERS

Un altre cap de setmana de competicio on la climatologia ha sigut part important. Matinal de força vent i fred la que es van trobar les 12000 corredors que varem pendre la sortida a la mitja marato i quart de marato de Granollers. Una prova emblemtica a l´atletsime català i tot un referente a nivell organitzatiu i de marques. Molts dels millors corredors nacionals i extranjers es donan cita en aquest recorregut que uneix Granollers amb La Garriga, per tornar a Granollers. El terrenys en una primera part amb tendencia a pujar, fins a meitat curses, per fer una segona part de cursa molt favorable pel corredor. Tot i le vent que va bufar durant bona part de la  cursa, les marques assolides van ser expectaculars. Amb les dos primers corredors marcan poc mes de 1h01´. Es va assolir el Record de Catalunya a la distancia per part del Carles Castillejos amb 1h01´18¨.
El Facvac Valls que habia d´estar present amb dos atletes, nomes va podr comtar amb un d´ells. El Ruben Otero,, tot i trobarse últimamente amb algunes molesties fisques, que l´hi han impedit entrenar amb una certa regularitat.  El Ruben amb una cursa molt conservadora buscant aquelles bones sensacions va aconseguir baixar cómodamente de la 1´30¨, parant el crono amb un temps de 1h27´44¨.
Les propees setmanes els atletes del Facvac continuaran participant en diferets curses i proves, la Cursa de Puigverd de Lleida, al Duatlo de Igualada