31 de març del 2013

EXIT DE LA MITJA MARATO DE LA CALÇOTADA



Exit de la 12º Mitja Marato de la Calçotada i 5º cursa del Calçot,
La 12º Mitja Marato de la Calçotada i la 5º Cursa del calçot finalitzan l´edició del 2013, superant les xifres de l´any. La resaca de la marato de Barcelona va tornar a restar participacio a la Mitja Marato. Per contra la cursa del Calçot a anat incremntant el numero de participants.Un total de 185 atletes completavan el recorregut  de 21km, que uneix Valls- Alio-Brafim-Puigpelat- Valls.  En categoria masculina la victoria va ser pel Sergio Montes (X-TERRA) 1h14´07, en segon lloc pel corredor de Linyola , Alex Tassies (C. E. Linyola) 1h14´56¨. En categoria femenina la victoria es va quedar a casa amb la victoria de la vallenca Dolça Ollé  (FACVAC). 1h28´25¨.
La cursa del Carçot amb 205 arrivats va tindre un clar dominador de principi a fi de la prova, amb el Manel Torres (Esportiu Penedes) 35´22¨que superava l´anterio marca. En categoria femenina la Rosamari Carulla (La Guineu) tambe feia un nou record a la prova ,amb un temps de 43´22¨.
La prova organitzada pel Facvac Valls, va rebre molts elogis per parts dels corredors i acompanyants. Pel recorregut, atencio als corredors i altres serveis. I es que una prova com aquesta ha requerit mes de  70 persones que han col.laborat de diferents formes per poder tirar endavant aquest esdevaniment esportiu a Valls.
Agrair la col.laboracio del : Patronat municipal d´esport, centre l´Espurna, motoclub reus, voluntari de Terrassa, voluntari Cursa del Cargol, Btt Valls, voluntaris i Ajuntaments de Alió, Brafim i Puigpelat, Hotel class, restaurant el Tast, Restaurantr Masia Bou,Creu Roja i Pius Hopsital de Valls, i tota la gent del Facvac que han col.laborat  a tirar endavant aquesta prova
Com va sent habitual es va organitza al Restaurant Masia Bou una calçotada , on prop de 100 corredors i acompanyats van pode gaudir de la calçotada. Va ser un gran fi de festa. La propera edicio alla al 2014 tindrà lloc l´ultim cap de setmana de març, quinze  dies despres de la marato de Barcelona. L´objectiu assolir la xifra de 500 participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada