17 d’abril del 2013

FACVAC TRIATLO AL II FASTTRIATLO DEL CANAL OLIMPIC

FACVAC TRIATLO AL II FASTTRIATLO AL CANAL OLIMPIC
El passat dia 14 d´abril uns 480 triatletes van particpar al II Fasttriatlo. La prova dona el tret de sortida de la temporada de tratilo. La prova en distancia sprint 500m natacio, 20km biclicleta i 5km cursa a peu es va celebrar als voltants del canal olimpic de Castelldefens. La seccio de traitlo del Facvac , va esar presenta mb l´Arnau Batalla, que disputava la primera prova sobre aquesta distancia de la temporada. Resultat molt positiu, acabant la lloc 34é amb 1h01´15¨. Resultat que ens va preveure una gran temporada per l´Arnau, qe poc a poc va consolidant en la seva segona temporada de preparacio especifica del triatlo. Per altra banda destacar la victoria en categoria femenina de la triatleta vallenca Dolça Ollé, que continua en un estat de forma magnific. La resta del equip de Facvac Triatlo estan apunt de començar a disputar les properes proves del calendario catala de triatlo.