23 de gener del 2014

FACVAC VALLS PRESENT A LA MCD DE TARRAGONA I LA CURSA DEL OLI

EL FACVAC VALLS PRESENT A LA MCD DE TARRAGONA I CURSA DE L´OLI

El passat cap de setmana es va disputar a Tarragona, la marato MCD, que arrivava a la seva quarta edició. La prova va aplegar la voltant dels 1000 corredors entre les dues proves : la marato i la cursa de 10km. Recorregut urba amb  sortida i arrivada al barri del serrallo, al costat del moll de fusta. A la marato prenia part per primer cop, el Pere Josep Lopez. Excel,lent el rendiment demostrat en una prova que requereix una gran preparacio. El seu temps final va ser de 3h27´22¨. A la cursa de 10km, premi de la Cristina Fargas, que finalitzava en tercer lloc de la categoria senior. El temps final de lal Crsitina va ser de 42´48

Per altra banda , el mateix dia dos corredors del Facvac van estar present a les Borges Blanques per disputar la Cursa del Oli. La prova de poc m

es de 10km va aplegar al voltant de 800 corredors. Recorregut mixte amb camins de terra i zones asfaltades. Els resultats dels aletes del Facvac van ser; 50é Quim Royes 40´14¨- 478é joan carles Purcalla 52´39¨.