23 de març del 2014

FACVAC VALLS, PODIS AL QUART MARATO DE REUS, PREMI MARCELI GENE

FACVAC:PLE DE PODIS AL QUART DE MARATO DE REUS

Aquest cap de setmana es va celebrar a Reus, el Quart de Marato i el Mig Quart de Marato. Uns 500 corredors corredors es van aplegar per fer aquesta tradicional cursa, al entorn dels ravals de la capital del BaixCa
mp.  La Plaça de la Llibertat ha estat el punt central de la prova , amb la sortida i arrivada.  El corredors del  Facvac son fidels participants en aquesta cursa, i sempre han obtingut gran resultats. Aquestl exit ha sigut complert, i es qu tots els corredors del Facvac present han assolit lloc de podi de les seves respectives categories.
En la cursa del mig quart de marato, 8é lloc pel David Arjona 21´45¨, ocupan el primer lloc de la categoria M3. A lacursa del quart de marato, ple total. 6é lloc pel Jaume Jove 37´16¨, i tercer de la categoria M3, 11é lloc Albert Marsal 38´35¨, segon de la categoria M2, i 115é Francisco Sierra 50´13¨, siguen le primer de la categoria M8.
El Facvac tambe va ser present a  una cursa a les comarques lleidatanes, la cursa de la noria, a la poblacio de Torrelameu. Recorregut de 10,380m, amb 30% de terra i 70% d´asfalt i força distret. Amb una participacio de prop de 200 corredors i dintre de la lliga curses de 10km Lleida. El corredor del  Facvac Valls Joan Carles Purcalla, finalitzava al 88é lloc amb un temps de 52´56¨.