7 d’abril del 2014

CURSA DEL JONC A MENARGUENS

Cursa del Jonc a Menarguens

El passat diumenge 23 de Març  va celebrar una nova prova de la lliga de Curses de Ponent, amb la la disputa de la tercera edicio de la Cursa del Jonc a Menarguens. La proba amb dos circuit un de 5 i un altre de 10km, va aplegr un centenars de corredors. Recorregut mixte de terra i asfalt, ab sortida i arrivada a les escoles de la poblacio.
Recorregut força sinous, tant per les nombroses curves, com les rampes al recorregut, que es concentrava als quilometres finals. Aquest fet i un fort vent va dificultar correr amb una certa continuitat. I es que les fortes ratxes de vent impedia fer una cursa normal. El Facvac Valls va estar presenta amb el Joan Carles Purcalla, que continua participant a la lliga de curses de Lleida.  El seu temps final va ser 51´56¨.   Despres d´aquesta cursa, el corredor del Facvac es situa de forma provisional com a tercer classifica a la seva categoria.