22 d’octubre del 2014

XAVI GARCIA, GUANYA LA 27a MITJA MARATO DE MOLLERUSA

Xavi Garcia, guanya la Mitja Marato de Mollerusa

El passat cap de setmana es va celebrar la 27é Mitja Marato de Mollerusa. La prova va reunir prop de 800 corredors per disputar les dues curses, la mitja marato  i la cursa de 5qm. La prova patia algun canvi al recorregut de l´ay passat, pero sense gaires variacions. El nou recorregut que l´any passat es va implantar, es força mes planer que l´anterior i sembla que els corredors els esta agradant. Destacar la magnifica organitzacio, per part de l´AA Xafatolls. El Facvac Valls estava presenta amb dos dels seus corredors. Ambdos en similars situacions de preparacio, el Xavi Garcia preparan la marato de Valencia i el Joan Carles Purcalla, preparan la Behobia –San Sebastian. La millor part se l´emportava el Xavi Garcia , que s´imposava facilment a la Mitja marato amb un temps de 1h10´03¨. El Xavi va cimentar la seva victoria en una segona part de cursa molt rapida, que va fer que els seus companys de cursa fins  meitat de prova no el poguessin seguir. Amb aquesta victoria el Xavi  aconseguix un nou podi a les comarques del Pla d´Urgell, ja que feia dos setmanes que s´havia imposat a la Cursa del Caragol a Linyola. Per la seva banda l´altre representat del  Facvac Valls, Joan Carles Purcalla, completava el recorregut amb un temps de 1h54´10¨.