23 de març del 2015

ENRIC PARIS, BRONZE AL CTAT DE CATALUNYA CADET

ENRIC PARIS BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PISTA COBERTA

El passat cap de setmana del 14 i 15 de març es va fer  a  les magnifiques instal·lacions cobertes de Sabadell  el Campionat de Catalunya Cadet de pista coberta, amb la participació de tres atletes del FACVAC que prèviament avien assolit , les marques necessàries per poder-hi estar presents, es tractava del Nil Martinez en la prova dels 600 metres llisos, del Roger Rull en salt de llargada i del Enric Paris  en els salts de Llargada  i alçada.
En els 600 metres el Nil, malgrat fer una bona semifinal quedant en quart lloc  no va poder  obtenir un dels sis llocs que donaven pas a la final, possiblement  la segona semifinal mes igualada li  hagués permès millorar el seu registre i obtenir aquest  pas per la final però al final un meritori vuitè lloc.
A la llargada no hi va haver sort per cap dels nostres participants on el Roger no va trobar el punt que la setmana anterior a Lleida li va permetre saltar els 5,50 metres i en aquesta ocasió es va quedar en els 5,18 metres que va aconseguir en el seu primer salt i que li varen donar la novena posició final, i l’Enric per la seva banda  no va trobar la manera de quadrar la cursa acabant la prova amb tres alts nuls.

L’Enric en canvi en la prova de salt d’alçada es va trobar força mes còmode i va anar saltant  alçada rere alçada fins que superats  el 1’70 metres ja sols quedaven 3 atletes i s’assegurava un lloc al podi  que finalment va ser el tercer amb una magnifica marca de 1’76 metres que  suposava, una nova marca personal, record absolut del FACVAC i de Valls, i que el proper cap de setmana podrà tractar de millorar al  campionat estatal de pista coberta que també es farà en aquesta ocasió a Sabadell i per el que li desitgem molta sort , per seguir millorant que de ven segur que mes aviat o mes tard ho farà segur.