13 de juny del 2015

FACVAC A LA CURSA DE MONTBRIO DEL CAMP

FACVAC VALLS A LA CURSA DE MONTBRIO DEL CAMP

Bons resultats obtinguts pels atletes del Facvac Valls, que van particpar a la cursa de Montbrio del Camp. La prova que arrivav a la seva setena edicio, estrenava enguany una cursa de 5km. La prova que es fa en la totalitats pels carrers de la població, en un recorregut de 5km on els corredors havian de fer dues voltes. Un total de 200 corredors van pendre la sortida. A la prova de 5km, gran quart lloc pels Abderrahim Jalal 17´55¨, que poc a poc va tornar a competir deixant enrrera un seguint de problemas fisics. A la mateixa distancia el jove Ivan Abraldes finalitzaa al 24é amb un temps de 25´26¨. A la prova de 10km, el vetera del club Francisco Sierra fianalitzava al loc 75é amb un crono de 49´13¨.

El proper dia 1 d Maig atletes del Facvac Valls seran presents a la Cursa de Montblanc-