14 de març del 2007

Resultats 10 i 11 Març 2007

CTO ESPANYA CADET PISTA COBERTA

L´Escola d´Atletisme del Patronat d´Esports de Valls esta d´enhorabona una dels seves atletes, la Judit Rovira (Girona CB) es va proclamar a Valencia campiona d´Espanya dels 3000m en pista coberta. L´evolució i les marques que fins ara havien fet, donava moltes esperances per que fes un gran paper en aquest campionat. La Judit Rovira es va imposar comodament fent la seva millor marca amb un temps de 10´20¨37.

La Judit Rovira (Girona CB) ha estat convocada per participar al proper dia 25 de Març al Campionat d´Espanya de cross cadet, per autonomies que es celebrara a la poblacio extremenya de Villanueva de la Serena (Badajoz).

En aquest mateix campionat va pendre part el Ricard Fernandez (FACVAC Fruita Fresca), que havia aconseguit les minimes per pendre part en dues proves. En la primera d´elles ,els 60 m tanques va fer 8é de la seva serie amb un temps de 9¨52. A la prova de salt de llargada, va finalitzar en 10é lloc amb un millor salt de 5,33.

MARTA FIGUERAS AL XVI DUATLO DE REUS

Es va celebrar a Reus el 16é Duatlo ciutat de Reus. Aquest es una de les proves mes veterannes del calendari català, i les atletes del CN Reus Ploms es van imposar de forma clara, ocupan els tres primers llocs del podi. La atleta vallenca Marta Figueras (CN Reus Ploms) continua demostran dia a dia, el gran moment de forma que està assolint. Va ocupar el tercer lloc de la classificació general. A Reus la prova va tindre un recorregut corrents de 5 km, on va fer un temps de 21´59¨; 20km en bicicleta ( 42´30¨) i novament un recorregut de 2.5qm (9´32). El seu temps final va ser de 1h14´01¨.

CAMPIONAT ESPANYA CROS A CACERES

Aquest diumenge es van disputar el Campionat d'Espanya de Camp a Través a Càceres. Els atletes catalans van obtindre excel.lents resultats tant a nivell individual, com de federacions autonomiques. En categoria femenina la Rosa Maria Morató es va proclamar Campiona d'Espanya Absoluta de Cros per segona vegada, en una extraordinària carrera on la seva principal rival va ser la Judit Pla que es va classificar en segona posició. En categoría masculina la victòria individual ha estat per l'atleta de la Federació Catalana, Ayad Lamdassem, en segon lloc i Campió d'Espanya individual ha entrat l'atleta de la comunitat de Castella La Manxa, Juan Carlos de la Ossa. En tercer lloc, i sots-campió d'Espanya, Carles Castillejo.

En la categoria júnior femenina, Catalunya també ha obtingut el títol estatal de cros, i en la de promesa femenina la tercera posicio. A la categoría promesa masculi va pendre part l´atleta esplugui Ramon Gasull (FCB) que va finalitzant en el lloc 40é de la seva categoría.

XAVI GARCIA A LA MITJA DE RIBARROJA DEL TURIA

Aquesta Mitja Marato, te reconeguda una fama per la seva bona organització, premis i les marques realitzades. Aquest any no ha sigut una excepcio, pero per damunt de tot s´ha de destacar les marques que es van assolir en un circuit que no es precisament facil per fer marques. La cursa com va ser habitual va ser guanyada pels atletes africans que van ocupar els sis primers llocs. El primer Wilson Chebet va recorrer els 21.097m en un temps de 1h01´49¨, el segon va ser pel tambe kenià Julios Limo 1h02´59¨. En aquest cursa va pendre part Xavi Garcia (Joma Sport), coneixedor de les seves posibilitats va disputar una carrera molt inteligent, deixant que el pes de la cursa el portessim la resta de corredors. En un circuit força exigent,el Xavi va regular molt be les forçes per fer una segona part de la cursa molt rapida, que li va permetre aconseguir entrar en el 12é lloc de la general amb un fatastic temps de 1h10´32¨. Aquesta marca li fa tindre moltes confiança de cara a properes mitjes amb recorreguts mes planers.

4º CURSA CIUTAT D´ESPARREGUERA

La cursa organitzada per la A.Defensa Forestal , presentava un canvi total del circuit respecte dels edicions anteriors. L´idea buscar un recorregut mes planer on fer milllor marques. L´objectiu es va assolir en part, si be el circuit es mes planer, tambe es cert que el pas pels carrers d´un poligon industrial no es la millor companyia pels corredors. La participacio va arrivar a mes de 400 atletes superant ampliament les edicions anteriors. L´organització va se ser perfecte tot i el retras de 10 minuts en la sortida . A la cursa va pendre part l´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC Fruita fresca) que va recorrer els 10qm de que constava la prova en un temps de 44´23¨, entran en el lloc 180.