5 de març de 2007

Resultats 24 i 25 Febrer 2007

DOS ORS i UN BRONZE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA PC VETERANS.

El passat dia 24, es disputavan a Vilafranca del Penedes els Campionat de Catalunya en Pista Coberta en categoria veterans. Uns campionats que en els ultims anys ha anat consolidant el seu nivell participatiu, tant pel numero d´atletes com per la qualitat de les marques.

Tot i que la temporada atletica es molt llarga i els atletes de pista intenten concentrar les seves forces a la pista a l'aire lliure, la participacio ha sigut nombrosa. La pista coberta serveix de test a mitja temporada per tal d'evaluar si els entrenaments van pel bon camí. Aquest ha estat el cas dels atletes vallencs que van pendre part en aquest campionats.

En categoría femenina l´Isabel Lopez (Medilast-Lleida) es va imposant de forma intratable demostrant el gran estat de forma en que es troba i de les grans posibilitat que tindra de cara al proper Campionat d´Espanya vetera en Pista Coberta que s´ha de celebrar a Oviedo. L´isabel va ser l´unica dels participants en baixar dels 5 minuts marcan un temps de 4¨59¨¨63, i treien mes de 30 segons a la segona classificada.

Un altre gran actuacio d´un atleta que esta fent historia a l´atletisme vallenc. L´Emili Aubareda (FACVAC-Fruita Fresca) disputava la seva 25éna participacio en un Campionat de catalunya, i fa mes de 15 temporatades que aconseguix algun titol en la seva categori, ja sigui en una proba un altre. L'Emili Aubareda (FACVAC Fruita Fresca) va pendre part en la prova de salt de llargada, on en un concurs molt progressiu i sense fer cap salt nul, es va proclamar Campió de Cataluya amb un millor salt de 4.56.

La participació vallenca la tancava l'Héctor Calvo (FACVAC FruitaFresca) en un 1500 molt disputat on els colces i les empentes demostravan que l'edat dels atletes no disminueix la seva competitivitat, ans el contrari. En una cursa molt treballada l'Héctor finalment aconseguia defensar el tercer lloc amb una marca de 4min 30s 11dc. Poc més de mitja hora més tard, i sense temps de recuperació de la tensió i l´esforç dels 1500m, l'Héctor Calvo (FACVAC-FRUITA FRESCA) tornava a la pista per tal de completar la seva participació en aquests campionats a la prova dels 3000m, on aconseguia finalitzar en un meritori dotzè lloc amb un temps de 10min 30s 81cs.

GEMMA ODENA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA JUNIOR

Noves generacions d´atletes van demostrant dia a dia la gran labor que desde el FACVAC s´esta fent amb els joves atletes. En aquest cas l´atleta Gemma Odena (FACVAC- Fruita fresca) va disputar dues probes dels Campionats de Catalunya junior, on encara no aconseguir la classifcacio per les finals, li serveix de control de com va encamida la preparacio de cara a la temporada de pista al aire lliure. La Gemma va pendre part en la proba dels 60m llisos on va finalitzar la seva seria amb un temps de 8¨95. i posteriorment a la proba dels 200 metros llisos on parava el crono amb un temps de 27¨94.

CAMPIONAT DE ESPANYA DE CROSS PER CLUBS.

Es va disputar a Jerez de la Frontera el XXII Campionat de Espanya per Clubs,on van pendre part mes de 2300 atltes representat a 430 clubs de tot l´estat espanyol.

En categoría cadet la jove Judit Rovira (Girona Costa Brava)va tornar a desmostrar que es una de les millor atletes en la seva categoría a nivell nacional, finalitzat la srva cursa sobre el circuit de 4220,m en segon lloc amb un temps de 15¨15.

En la prova promesa i amb un nivell altissim el esplugui Ramon Gasull (FC Barcelona) finalizava en 28é lloc i siguent el primer atltea del seu club, i superar atletes que a princip de temporada el guanyavan. El seu temps final sobre un circuit de 10.165m va ser de 33¨01.

MARTA FIGUERAS AL DUATLO DE IGUALDA

Les bones sensacions demostrades feia set dies al seu debut a Barcelona es van plasmar el passat cap de setmana al I Duatlo Ciutat de Igualda. On la Marta Figueras (CN Reus Ploms) va finalitzar en 3é lloc de la seva categoría. La prova d´Igualda constava d´un primer tram de 6qm corren on va fer un temps de 22¨18, un segon tram de 18 qm en bicicleta 37¨38, i un tercer tram, novament corrent, sobre 3 qm on va marca un temps de 10¨36, el seu temps final va ser de 1¨10:32, i aconseguint el primer lloc en categoriíta per equps.

XAVI GARCIA A LA CURSA DE SANT BOI.

Prop de 700 atltetes van pendre part en la Cursa atletica de Sant Boi. Cursa inclosa a la lliga d´internet de Campionchip. L´atleta d´Alio Xavi Garcia (Joma Sport) va pendre la sortida en l´ultim moment a fi de comprobar el seu estat de forma de cara a les seva participacio en una mitja marato del proper mes de Març. En un circuit urba molt dur, amb contunus camvis de ritme, el Xavi es va mantidre en 4ª lloc marcan un temps finalde 32:14

19 MITJA MARATO DE BALAGUER

Prop de 300 atletes van pendre part en la 19 edicio de la Mitja marato de Balaguer. La capital de la Noguera va rebre als atletes amb una bona temperatura i amb una fantastica organitzacio, que volia fer oblidar els problemes d´anys anteriors. La cursa que surt Balaguer atravesant el temes de Gerb i St llorenç, per tornar pel mateix lloc. No es pot considerar facil, es molt triadora amb continus pujades i baixades, sense grans desnivells pero que fan minvar les forces dels participants. El vent va ser sens dubte el gran protagonista de la cursa, sobretot a la tornada on es va girar amb molta força, que impedia una evoluciuo contant dels atletes. La pàrtipacio vallenca va ser encapçalda pel Josep Mª Batalla Juvany (Grup atletic) 103é lloc amb un temps de 1:34:46, El Jordi Albino Ramirez (Grup Atletic) 167é amb un temps de 1:40:39 i el Joan Carles Purcalla (FACVAC Fruita Fresca) 177é amb un temps de 1:41¨39.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada